Öneri 60-65 Bin TL'ye Mühendislik İçin Rahat Laptop Önerisi ?

Bugra5211

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
436
Mümkünse bunun 255H veya 225H olanını falan alsın, 240H eski nesil olduğu için soba gibi çalışıyor laptop kasasında çok iyi verim alamaz.

Okulda kullanıcaksan önerim donanım gücü kadar, hafiflik, batarya ömrü ve ekran parlaklığına da bakman. Gerekirse bunlar için donanım düşürmen.

5kg alet sırtta ne kafede yer bulunuyor ne verimli oluyor.

Bu fiyat bandında hiçbir şekilde Victus ve Acer alınmaz. Bu fiyat bandında Omen laptoplar var.
Omen 17'ler bile 3 kilo hocam 5 kilo ney abartmayın.

Bu fiyat bandında hiçbir şekilde Victus ve Acer alınmaz. Bu fiyat bandında Omen laptoplar var.

Omen 17'ler bile 3 kilo hocam 5 kilo ney abartmayın.
Adaptörle gezeceksin. Adaptörü ağırlığını da hesap etmen lazım...

https://www.amazon.com.tr/dp/B0GDFRGSTC?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&language=tr_TR suphesiz onerımdır bende GIGABYTE laptop kullanıyorum ve suan bıle cok memnunum fiyatta cok uygun ama bunu 32gb rame yukseltebılırsen canavar olur bu. Birde Ryzen AI serisi içeriyor performanstan pek kayıp olmadan şarjsız 5-6 saat pilde kullanabilirsiniz Amfide cok rahatlatır

attığınız modelleri kullanmıyorum ama soğutma olarak acerın nitro 16 ve 18 modeli oldukça iyi bence.Bendede 18 5070ti var şuandada herhangi bi yazılım sıkıntısı çıkmadı.

Öneriniz için teşekkürler hocam. 32 GB ram olması çok büyük bir avantaj
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ondan değil v16 direk dandik bi laptop ofis bilgisayarının kasasıyla aynı
Anladim

Okulda kullanıcaksan önerim donanım gücü kadar, hafiflik, batarya ömrü ve ekran parlaklığına da bakman. Gerekirse bunlar için donanım düşürmen.

Ağırlıktan ziyade dediğiniz gibi ortalama bir batarya ömrü benim için yeterli

https://www.amazon.com.tr/dp/B0GDFRGSTC?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&language=tr_TR suphesiz onerımdır bende GIGABYTE laptop kullanıyorum ve suan bıle cok memnunum fiyatta cok uygun ama bunu 32gb rame yukseltebılırsen canavar olur bu. Birde Ryzen AI serisi içeriyor performanstan pek kayıp olmadan şarjsız 5-6 saat pilde kullanabilirsiniz Amfide cok rahatlatır
Gigabytein laptopunu daha önce çok görmedim ama sağlam bir marka olduğunu biliyorum. Dediğiniz gibiyse sevdim bunu

attığınız modelleri kullanmıyorum ama soğutma olarak acerın nitro 16 ve 18 modeli oldukça iyi bence.Bendede 18 5070ti var şuandada herhangi bi yazılım sıkıntısı çıkmadı.
Anladım teşekkürler

Son düzenleme:
Öneriniz için teşekkürler hocam. 32 GB ram olması çok büyük bir avantaj

Anladim

Ağırlıktan ziyade dediğiniz gibi ortalama bir batarya ömrü benim için yeterli

Gigabytein laptopunu daha önce çok görmedim ama sağlam bir marka olduğunu biliyorum. Dediğiniz gibiyse sevdim bunu

Anladım teşekkürler
Yanlış bakmamışsam panel değerleri rezalet. Ek olarak ekran kartı 80W yani her yanından kötü bir laptop.
1786558574313.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,650
Üyeler
201,267
Son üye
narkozqwe

Geri