gözü aşırı fazla rahatsız etmiyorsa olması normal, ips sonuçtailk defa ips monitör kullanıyorum şöyle bişey var ekranda normal mi bu jelatinlerini sökerken felan benmi yaptım acaba
Alıntıyı görüntüle
msi yazısının sağ üstünde
hangi model hocam bu ips modellerde ips glow normal aslında?ilk defa ips monitör kullanıyorum şöyle bişey var ekranda normal mi bu jelatinlerini sökerken felan benmi yaptım acaba
Alıntıyı görüntüle
kazıklamışlar diye yorumladım, sağlık olsun mağazadan aldıysan yapacak bir şey yok zaten. ktc h25t7 daha iyi olurdu benceg255f 4800 lira verdim sanırsam vatanda 600 lirada 1 sene sigorta mı ney bişey yaptım
valla baya bi baktım gözüme en iyi bu geldi adam bana inatla samsung ve lenovo satmaya çalıştı lenovoda düşündüm bi ama sadece teşhir kalmıştı 2 3 güne eve gelir dediler bende sabırsızım bunu aldım samsungdan uzak durdumkazıklamışlar diye yorumladım, sağlık olsun mağazadan aldıysan yapacak bir şey yok zaten. ktc h25t7 daha iyi olurdu bence
buraya konu açıverseydin de millet önerseydi yavalla baya bi baktım gözüme en iyi bu geldi adam bana inatla samsung ve lenovo satmaya çalıştı lenovoda düşündüm bi ama sadece teşhir kalmıştı 2 3 güne eve gelir dediler bende sabırsızım bunu aldım
Işık sızması gibi duruyor, ips monitörlerde olağan bir durumdur.ilk defa ips monitör kullanıyorum şöyle bişey var ekranda normal mi bu jelatinlerini sökerken felan benmi yaptım acaba
Alıntıyı görüntüle
iyi fiyata almışsın hocam genede sigorta işini bilmem vatanda ama korkulacak bir şey yok gibi ıps monitörlerde genellikle böyleg255f 4800 lira verdim sanırsam vatanda 600 lirada 1 sene sigorta mı ney bişey yaptım