RX 9070 XT İşlemci Önerisi

arkada 5 6 chrome sekmesi, apple muzik , discord, steam, epic, uzak masaustu baglantısı, cs2 akıyoruz valla masallah
Dediğim gibi aşırı multitasking bahsettiğiniz senaryo için değildi, yoksa bahsettiğiniz senaryonun yanına iki üç tane daha ekleme yapılır yine sorun olmaz

arkada 5 6 chrome sekmesi, apple muzik , discord, steam, epic, uzak masaustu baglantısı, cs2 akıyoruz valla masallah
Abi 7500f Mükemmel Bir işlemci Zaten niye Bu kadar hafife alınıyor Anlamadım

Oyunlar yeni motoruna geçerse Daha fazla Önbelleğe optimize Ve çekirdeğe bağlı Olursa Eskir
ddr6 Filan çıkarsa anca eskir ama performansını korur Bu dediklerim olmazsa

maşallah hocam ram kaç
32 6000 cl30 patriot 16x2
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1786557813179.webp
csyi kapadim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

whatsapp falan da varmıs

bilmiyorum ki cs oynarken uzak masaüstünü falan kapatıyorum genelde işim var uzak masaüstünde ondan maça girince işim bitmiş oluyor, herhalde o civardır belki 65-70
Valla Ben her şey Full %40 Anca görüyorum
her şey açık Cs valo Minecraft oynarsam %70-80 anca görürüm 64 le :D

32 çok rahatlatıyormuş bi kere daha anladım
ben 16yla da okeydim sadece oyun oynarken de şu an olsa zorlardı beni muhtemelen. evde sıfır 32gb tek slot ram duruyo onu da taksam mı diyom acaba :) bi ara 32x2 almıştım onu da takasım gelmişti

Herkesin işlemcisi kendisine güzel ben 9700X ile memnunum diğeri 7500F sever keyif meselesi.

winutil deneyin hocam o halde yukarda linki atıldı rehberin
az çok rehbere göre ilerleyip uyguladım bugün drop yedim oyunlarda özümüze döndük
sistem çalışıyorsa dokunma prensibinden devam :D

Geri