2K çözünürlükte rahat seni ultra ayarlarda 4-5 sene götürür kendim de kullanıyorum zaten tam ideal 2K kartı 4K da akıcı oynamak için 5080 e girmek lazim.Selamlar 9070xt 4k da oynatır mı? Ona göre 4k bir monitör alacağım.
Lazım değil. Gayet akıcı oynarsın Path Tracing biraz zor tabii. Hatta artık oyunlarda high ile ultra arasındaki fark bile çok azaldı. 4K piksel olarak 4 katı 2K'nın. 4K High ayarlar , 2K Ultradan daha tatmin edecektir. En basitinden Ultra yerine Very High yada High oynarsın gene uzatırsın ömrünü.2K çözünürlükte rahat seni ultra ayarlarda 4-5 sene götürür kendim de kullanıyorum zaten tam ideal 2K kartı 4K da akıcı oynamak için 5080 e girmek lazim.
4K topuna girecekler için akıcı oynamak isteyenler için. Yoksa bana 2K yetiyor işimi görüyor 9070 XTLazım değil. Gayet akıcı oynarsın PT biraz zor tabii
elimdeki 2k Oled satıp 4k ıps ya da miniledmi alsam5070Ti ile bal gibi oynuyorum sadece upscale bile yeterli fg'ye gerek yok. 4K'da FSR 1 bile denedim vasat değildi şimdi FSR 4.1 ile DLSS 4.5 farkı çok minimal anca uzaktaki ağaç dalları belki dlsste biraz daha iyi gözüküyordur.
Aman taş devrine gitmeyin!! Siz bu arkadaşı ciddiye almayın performans modu bile 2kdan daha iyi duracak tırBenim kıytırık 4070 bile oynatıyor dlss sayesinde görüntüden kayıp vermeden hemde. Amd de görüntü kalitesi kaybı daha fazla olacaktır ama oynatır yine de
Satacaksan bari 4K oled al. 4K IPS aman sakın.elimdeki 2k Oled satıp 4k ıps ya da miniledmi alsam![]()
onuda düşündüm de oled gerçekten çok güzel kullanması uğraştırsada değiyor ama miniledler bilemiyorum daha rahat gibi ekran açıkmı kaldı kapalımı kaldı derdi yok gibi gibiSatacaksan bari 4K oled al. 4K IPS aman sakın.
Gülü seven dikenine katlanır. Kullanmayacaksam kapatıyom geçiyom 2-3 saniyelik bir uğraş zor değil.onuda düşündüm de oled gerçekten çok güzel kullanması uğraştırsada değiyor ama miniledler bilemiyorum daha rahat gibi ekran açıkmı kaldı kapalımı kaldı derdi yok gibi gibi
Aman taş devrine gitmeyin!! Siz bu arkadaşı ciddiye almayın performans modu bile 2kdan daha iyi duracak tır
Bir iki ayar kısarak rahat oynarsınSelamlar 9070xt 4k da oynatır mı? Ona göre 4k bir monitör alacağım.
3 4 daha koy Samsung 37 inç kavisli 4k monitörü var onu al18k hocam bütçe
Evet performans modu gerçekten is görüyor 4k. Hani bu ne çamur oldu demezsin ama 4k Dlla ve fsr native başka bir şey onu görünce diğerine bakasin gelmiyorBu yorumu gerçekten bir çok kişi yaptı. 4k dlss,fsr, 2k nativeden daha iyi diyorlar.