RX 9070 XT 4k Oynatır mı?

4k monitör alıyorsan ve kartın 5090 degilde 5070ti ise monitörün ömrü en fazla 2 senedir. Ve bu 2 senede tam konforla ucu ucuna oynarsın hatta oynayamazsın bile. 4k şakaya gelmez

Selamlar 9070xt 4k da oynatır mı? Ona göre 4k bir monitör alacağım.
2K çözünürlükte rahat seni ultra ayarlarda 4-5 sene götürür kendim de kullanıyorum zaten tam ideal 2K kartı 4K da akıcı oynamak için 5080 e girmek lazim.

2K çözünürlükte rahat seni ultra ayarlarda 4-5 sene götürür kendim de kullanıyorum zaten tam ideal 2K kartı 4K da akıcı oynamak için 5080 e girmek lazim.
Lazım değil. Gayet akıcı oynarsın Path Tracing biraz zor tabii. Hatta artık oyunlarda high ile ultra arasındaki fark bile çok azaldı. 4K piksel olarak 4 katı 2K'nın. 4K High ayarlar , 2K Ultradan daha tatmin edecektir. En basitinden Ultra yerine Very High yada High oynarsın gene uzatırsın ömrünü.

5070Ti ile bal gibi oynuyorum sadece upscale bile yeterli fg'ye gerek yok. 4K'da FSR 1 bile denedim vasat değildi şimdi FSR 4.1 ile DLSS 4.5 farkı çok minimal anca uzaktaki ağaç dalları belki dlsste biraz daha iyi gözüküyordur.
elimdeki 2k Oled satıp 4k ıps ya da miniledmi alsam :D

Benim kıytırık 4070 bile oynatıyor dlss sayesinde görüntüden kayıp vermeden hemde. Amd de görüntü kalitesi kaybı daha fazla olacaktır ama oynatır yine de
Aman taş devrine gitmeyin!! Siz bu arkadaşı ciddiye almayın performans modu bile 2kdan daha iyi duracak tır

Satacaksan bari 4K oled al. 4K IPS aman sakın.
onuda düşündüm de oled gerçekten çok güzel kullanması uğraştırsada değiyor ama miniledler bilemiyorum daha rahat gibi ekran açıkmı kaldı kapalımı kaldı derdi yok gibi gibi

onuda düşündüm de oled gerçekten çok güzel kullanması uğraştırsada değiyor ama miniledler bilemiyorum daha rahat gibi ekran açıkmı kaldı kapalımı kaldı derdi yok gibi gibi
Gülü seven dikenine katlanır. Kullanmayacaksam kapatıyom geçiyom 2-3 saniyelik bir uğraş zor değil.

Bu linkteki oyunların ortalaması alındığında saf güçte minimum 60 FPS veriyor görünüyor 9070XT 4K'da.

Screenshot_1.webp

Bu yorumu gerçekten bir çok kişi yaptı. 4k dlss,fsr, 2k nativeden daha iyi diyorlar.
Evet performans modu gerçekten is görüyor 4k. Hani bu ne çamur oldu demezsin ama 4k Dlla ve fsr native başka bir şey onu görünce diğerine bakasin gelmiyor 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,396
Üyeler
201,197
Son üye
Talha.polat

Geri