RX 9070 XT 4k Oynatır mı?

Vram Yeterli Performansı Güçü yetermi Emin Deilim

4K oynarsın ama ne kadar akıcı Düşündürmedi deil 60-80 Fps Filan takılırısın tahminimce ama ?
İnsanlar yorumunu yapsın

Benim kıytırık 4070 bile oynatıyor dlss sayesinde görüntüden kayıp vermeden hemde. Amd de görüntü kalitesi kaybı daha fazla olacaktır ama oynatır yine de

18k hocam bütçe
bu bütçede 4k ips geliyor sanırım, 2k miniled veya indirimde 4k tv falan düşünür müsün
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim kıytırık 4070 bile oynatıyor dlss sayesinde görüntüden kayıp vermeden hemde. Amd de görüntü kalitesi kaybı daha fazla olacaktır ama oynatır yine de
abartmasak mı? dlss sonuçta oyunları daha düşük bir çözünürlükte çalıştırıp yapay zeka ile yüksek çözünürlüğe büyütür

Görüntü Kalitesi Kaybı Derken Anlayamadım ?

4070 İle oynarken Monitör qd-olede Dönüyor 9070xt de Tn panel filan mı

tv ile monitör arasında ne fark oluyor hocam yani herhangi bir görüntü kalitesi değişir mi? Yoksa tek fark monitörün hareket edebilmesi mi? Bilmediğimden soruyorum 15 yaşındayım

5070Ti ile bal gibi oynuyorum sadece upscale bile yeterli fg'ye gerek yok. 4K'da FSR 1 bile denedim vasat değildi şimdi FSR 4.1 ile DLSS 4.5 farkı çok minimal anca uzaktaki ağaç dalları belki dlsste biraz daha iyi gözüküyordur.

tv ile monitör arasında ne fark oluyor hocam yani herhangi bir görüntü kalitesi değişir mi? Yoksa tek fark monitörün hareket edebilmesi mi? Bilmediğimden soruyorum 15 yaşındayım
tv büyük ekran olur en azından 4k daha anlamlı olur diye dedim. 2k miniled alsan daha iyi olur bence, ips monitörlerde görüntü biraz kötü oluyor kontrast kaynaklı

Yakınında oturursan tv'de kötü gözükebilir belki büyük ekran sonuçta bi monitör kadar keskinlik vermez. 2K miniled daha iyi olur 4k ipsten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,388
Üyeler
201,195
Son üye
RiviaMonatch

Geri