Rocket League
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Selamlar 9070xt 4k da oynatır mı? Ona göre 4k bir monitör alacağım.
bu bütçede 4k ips geliyor sanırım, 2k miniled veya indirimde 4k tv falan düşünür müsün18k hocam bütçe
abartmasak mı? dlss sonuçta oyunları daha düşük bir çözünürlükte çalıştırıp yapay zeka ile yüksek çözünürlüğe büyütürBenim kıytırık 4070 bile oynatıyor dlss sayesinde görüntüden kayıp vermeden hemde. Amd de görüntü kalitesi kaybı daha fazla olacaktır ama oynatır yine de
Görüntü Kalitesi Kaybı Derken Anlayamadım ?Benim kıytırık 4070 bile oynatıyor dlss sayesinde görüntüden kayıp vermeden hemde. Amd de görüntü kalitesi kaybı daha fazla olacaktır ama oynatır yine de
Fsr vs dlss yaz YouTube a bakGörüntü Kalitesi Kaybı Derken Anlayamadım ?
4070 İle oynarken Monitör qd-olede Dönüyor 9070xt de Tn panel filan mı
tv büyük ekran olur en azından 4k daha anlamlı olur diye dedim. 2k miniled alsan daha iyi olur bence, ips monitörlerde görüntü biraz kötü oluyor kontrast kaynaklıtv ile monitör arasında ne fark oluyor hocam yani herhangi bir görüntü kalitesi değişir mi? Yoksa tek fark monitörün hareket edebilmesi mi? Bilmediğimden soruyorum 15 yaşındayım
Tamam Bide Abdullah Abinin Videosunu İzle Silver Ranka sahipsin bide Utan yaFsr vs dlss yaz YouTube a bak
Yakınında oturursan tv'de kötü gözükebilir belki büyük ekran sonuçta bi monitör kadar keskinlik vermez. 2K miniled daha iyi olur 4k ipsten.tv ile monitör arasında ne fark oluyor hocam yani herhangi bir görüntü kalitesi değişir mi? Yoksa tek fark monitörün hareket edebilmesi mi? Bilmediğimden soruyorum 15 yaşındayım