1.5 ay önce bu klavyeyi aldım. Manyetik bir klavye deneyimlemek istiyodum. Corsair K55 klavyeden geçiş yaptım, artık yazarken zorlandığımı fark ettiğimden dolayı. Geçen gün bu klavyenin . (nokta) tuşu basılı kaldı. Ondan sonra 2 tuşu diğer tuşlara göre basım hissi daha sert olmaya başladı. Kutu içinden keycap mıdır keycaps mı ne deniyor ona onu çıkarma aparatı çıkıyor ama switchi çıkartmak için başka bir şey lazım sanırım tel gibi. Ondan olsaydı 2 tuşunu az kullandığım bi tuşla değişicektim. Bu klavyeye geçme nedenim büyük enterı olması, ses ayar düğmesi olması, Türkçe karakterler olması. Numpad kısmı da olsa çok güzel olcaktı ama şimdi ki klavyeler bir acayip hepsi bu şekil %100 klavye yok gibi varsa da diğer pahalı markalar baya pahalı. Akko, Ajazz gibi klavyeler de vardı onlara da baktım ama Türkçe karakter, büyük enter olmaması yüzünden kötünün iyisi diyerek (Numpad kısmı yok diye) buna geçtim. Kısmen ben memnunum 2.400 gibi bir fiyata almıştım şimdi indirime girmiş. En azından 3 sene idare etse beni yeterli basım hissi güzel. Switch aparatı alırsam bir ara 2'yi değişirim klavye üzerindeki başka bir tuşla.