Dusan Vlahovic İstanbulda!

Era.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
387
Dusan Vlahovic artık resmen Beşiktaş futbolcusu.

1786567924793.webp

Uzun sürelerdir süren görüşmeler sonucunda Vlahovic ile anlaşmaya varan Beşiktaş ses getiren bir tansfere daha imza atmış oldu. Forvet hattında Vlahovic'e Oh ve Semih eşlik edecek. Ceza yada sakatlık gibi durumlarda Beşiktaş'ın hücum hattında B ve C planları olacak.

vlahovic hayranıydım fiorentinadan juveye gitmesi benim icin hayal kırıklığı olmuştu o zaman cünkü cok büyük potansiyeldi şimdi beşiktaşıma gelmesi ve italiano ile beraber olması beni deli gibi mutlu etti dip not; prime donemindeki hocası italianoydu

• Beğen
Reaksiyonlar: Era.
net iyi bir transfer. bjk sanırım güncel şartlarda alabileceği en iyi santraforu aldı. yaşı da çok genç. ligimizde her türlü iş yapar. allahtan fb almadı, nokta atışı transfer olurdu fbye

• Beğen
Reaksiyonlar: Era.
C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
Çöp..

Buralar çok pis yanık kokuyor gene. Kardeş yanık kremi var gel sür yanıklarına. Şu çöp yazaıyorlar ya bir günlüğüne yanına gidip hayatını izlesem saabah yüzünü yıkmasını bilmiyordur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

net iyi bir transfer. bjk sanırım güncel şartlarda alabileceği en iyi santraforu aldı. yaşı da çok genç. ligimizde her türlü iş yapar. allahtan fb almadı, nokta atışı transfer olurdu fbye

Kanka bi dur ya zaten Taliscamızı aldınız :D

gs yi kapatın ultraslanda dağılıyor zaten osimhene yazık oluyor onuda barçaya çakın

Yanık kokusu geldi burnuma. :hoba:
Buralar çok pis yanık kokuyor gene. Kardeş yanık kremi var gel sür yanıklarına. Şu çöp yazaıyorlar ya bir günlüğüne yanına gidip hayatını izlesem saabah yüzünü yıkmasını bilmiyordur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kanka bi dur ya zaten Taliscamızı aldınız :D
Üslubunu biraz toplamanı tavsiye ederim yanık nedir. Biraz saygı.

Üslubunu biraz toplamanı tavsiye ederim yanık nedir. Biraz saygı.

Üslubumda hiçbir sıkıntı göremiyorum. Bu forumda GS'li olduğu gibi FB'lide var ve aynı zamanda BJK'lide var. Kimse Beşiktaş gibi bir markaya bir isme çamur atamaz. Siz gelceniz Vlahovic gibi bir futbolcuya çöp yazacaksınız bende yanık kokmuyor mu diyeceğim? Saygı bekliyoresanız saygılı yorum yapacaksınız!

Üslubumda hiçbir sıkıntı göremiyorum. Bu forumda GS'li olduğu gibi FB'lide var ve aynı zamanda BJK'lide var. Kimse Beşiktaş gibi bir markaya bir isme çamur atamaz. Siz gelceniz Vlahovic gibi bir futbolcuya çöp yazacaksınız bende yanık kokmuyor mu diyeceğim? Saygı bekliyoresanız saygılı yorum yapacaksınız!
Sıkıntı göremeyen bir zihniyete sahip olman zaten en büyük sıkıntı. İnsanların yüzüne edemeyeceğin lafları klavyeden etmemeni tavsiye ederim. Delikanlı adamın hareketi değil. Burası bir forum, valorant gibi bir yer değil, millete keyfine göre hakaret yağdırasın. Ağlama yaz başka bir şey yaz bin tane laf var kullanabileceğin yanık ne demek liseli çocukmusun insanların asabını bozma, edebini takın. Cevabınıda edebinle ver.

Geri