Çözüldü✓ I5 12400f İşlemci İçin Kule Tipi Hava Soğutma Lazım Bütçe 1000 TL Civarı

barbeque

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
1000
Biraz kendim araştırdım bunları buldum ama indirim falan varsa ya da daha iyisi bu fiyat civarı önerirseniz sevinirim.

Thermalright Assasin X 120:

Ocypus Delta A40 EX 120:

Biraz kendim araştırdım bunları buldum ama indirim falan varsa ya da daha iyisi bu fiyat civarı önerirseniz sevinirim.

Ocypus Delta A40 EX 120:
Ocypus görüntü olarak benim çok hoşuma giden bir model ama diğer tarafta thermalright var o yüzden bir şey diyemiyorum internette videolarda incelemesi varsa ve performansları thermalright ile yakınsa ocypus al derim

Ocypus Delta A40 EX 120:
thermalright bu fiyat bandında alınabilecek fp soğutuculardan

Ocypus görüntü olarak benim çok hoşuma giden bir model ama diğer tarafta thermalright var o yüzden bir şey diyemiyorum internette videolarda incelemesi varsa ve performansları thermalright ile yakınsa ocypus al derim
sağol zoktay thermalright daha iyiymiş ocypus beni tavladı tasarımıyla ama performans daha önemli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

thermalright bu fiyat bandında alınabilecek fp soğutuculardan
teşekkürler

Ocypus güzel alabilirsin. Zaten 12400F'i soğutacaksın biraz da görüntüye önem verebilirsin. Thermalright kazulet gibi bir de yaprakları el kesiyor.

Geri