xgenzotr
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aynı mantıkdayım bende şimdi bir sistem dizeceğim sürekli güncelleyecek diye düşünmüyorum bazı parça bazında ki peşin olarak almam şuan pek mümkün değil ancak ve ancak kredi kartına taksitle o şekilde alabilirim 9*6 taksit olması benim için ideal ama 2. elde peşin mantığı ben zorlar sıfırda pahalı 2 ara bir dere gidip geliyor birde aldım mı birdaha uğraştırmayacak şekildede düşünüyorum tam kararsız kaldı öylece kaldı yahocam ben ana bileşenleri yükseltme vaadiyle bilgisayar dizmeyi mantıklı buluyorum. atıyorum ram 16 16 alacağına 32 tek alırsın seneye bir 32 daha alırsın buna eyvallah. ama işlemci anakart ekran kartı bunlar bence en baştan düzgün alınmalı. anakartı sök tak bir eziyet zaten. veya diyelim ki ekran kartını yükselteceksin 5070 aldın, mantık çerçevesinde 3 sene sonra yükseltirsin 3 sene sonra da 6070 veya o zaman ne varsa onu alırsın tutup 5070ti almazsın. keza işlemci de öyle alıyım önümüzdeki ay yükseltirim çok saçma zaten TOPLAMA bu bilgisayarlar. Yani sen önümüzdeki ay yükseltirim diye ihtiyacın olmayan bişeyi alıp küresel ekonomiye katkıda bulunursun sadece, bi manası yok. bu ay bütçen ekran kartı ile ssd ye yetiyorsa onları al önümüzdeki al İŞİNİ GÖRECEK işlemiciyi al. çünkü 5070 ekran kartı sıfırı en az 30 lira ama sahibinden'de 25 civarına gidiyor, yani önümüzdeki ay yükseltmesi hesabında kafadan zararın olacak.