Ryzen 7 9800x3d - RTX 5080 Sisteme Güç Kaynağı Önerisi

Rog aura 1200g kullanıyorum, önermek isterdim ancak 9k yerine 13 14k lara çıkmış.
NZXT C1200 bakabilirsiniz atx 3.1 olanı 11.7k 3.0 ı 10k (Güç kaynakları sık sık indirime giriyor) 8k lara 1000-1200w A tier güç kaynağı düşürürsünüz.

Güç kaynağı alırken sadece sistemin çekeceği watt olarak bakmamak lazım, yüksek seviye güç kaynaklarında %50 yük altına girmeden fan açmayan silent mod var.
Örneğin sisteminiz 550 600 watt arası çekiyorsa 1200w güç kaynağı fan çevirmez.

xx90 serisi hariç 850w fazlasıyla yeterli ve hep böyle olacak yani geleceğe dönüklük bir durum yok 1200W'da. İyi güç kaynağı alın da abartmaya gerek yok. C1000 alabilirsin A+ tier zaten.

Rog aura 1200g kullanıyorum, önermek isterdim ancak 9k yerine 13 14k lara çıkmış.
NZXT C1200 bakabilirsiniz atx 3.1 olanı 11.7k 3.0 ı 10k (Güç kaynakları sık sık indirime giriyor) 8k lara 1000-1200w A tier güç kaynağı düşürürsünüz.

Güç kaynağı alırken sadece sistemin çekeceği watt olarak bakmamak lazım, yüksek seviye güç kaynaklarında %50 yük altına girmeden fan açmayan silent mod var.
Örneğin sisteminiz 550 600 watt arası çekiyorsa 1200w güç kaynağı fan çevirmez.
1786656931801.webp

atx 3.0 olan nzxt c1200

Msi Safeguard yeni çıkan psulardan al Birtane arkadaşım

14900k 5080 ikilisine rog thor 1200w platinum 2 aldım 850w e kadar çektiğini gördüm ılımadı bile meret

3.1 i sorunlu değil diye biliyorum. Ben risk almayıp 10k ya rog aura 1200g almıştım. Çok şükür sorun çıkarmadı. Tuf 1200w olanı bilmiyorum. Raijintek vs de güven vermedi açıkcası.
Ses yapıyor diye duydum hocam o yüzden çekindim. Nasıl sizdeki ses varmı belirgin şekilde?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok pahalı hocam. O kadar çıkamam malesef.

Kardeşim Yani Sen Biraz İkna olmak İstemiyomuşsun Onaylamamızı Bekliyomuşsun Gibi

On numara Psular alabilirsin Kardeşim Bundan iyisi yok kazığı da yok İyi girsin para

Adamlar En iyi ve fiyat Perfomansı Sunmuş Bende anlattım
İkna olmak istemiyorsun gibi sen

Aradığın şey onay gibi
Fiyat performansa saygım var hocam eyvallah zaten bir şey demiyorum da demek istediğim almışken sağlam ürün olsun bilinmedik marka almayım diyorum yani. Asus, MSI bilindik markalar. 10 sene de garantisi var Asus’un yani o beni cezbetti. O yüzden ona sıcak bakıyorum ama ses yapma durumu da varmış böyle bir şey varsa da uzak dururum yani ses yapıyorsa.

Ses yapıyor diye duydum hocam o yüzden çekindim. Nasıl sizdeki ses varmı belirgin şekilde?

Çok pahalı hocam. O kadar çıkamam malesef.
Hocam benim ekran kartım eski 2060 7500f kombosu 250w ı zor çektiği için 0 desibel açık kullanıyorum. Hiç fan çevirmiyor. Bobin sesini duymanız için pazar sabahı saat 7 de kalkıp kasanın dibine gitmeniz lazım. Gerçekten 0 desibel diyebilirim. 600 700 w çeken sistemde de fan çevireceği için bobin sesi duyulmaz.

Anlayamadım Ki Dostum ya

Adam her seri atladığında 100-200 Watt Güç fazla oluyor Sanıyor

1200 Watt arıyor 5090 Sistemler bile 1200w Olduğunu bilmiyor

Hayır iyi olanı da sunuyoruz bide alacaklarından Ucuz

Yok beğenmiyor Neden Asus Msi abi Marka abi tutku
Hocam her seri atladığında yüksek W isteyecek diye değiştirmiyorum siz şunu anlamadınız, Enermax Revolution III 850W 80+ Gold aldım sesinden rahatsız oldum o yüzden değiştiriyorum. Değiştirmişken de yarın öbür gün upgrade yaparsam bu 6080 olur, 6080 Super olur rahatça kaldırsın yani bir daha PSU değiştirmekle uğraşmayım diye o yüzden değiştiriyorum.

Geri