❌İndirim Bitti! Ktc H27e6 27" 1ms 300hz 2k Fast Ips Pivot Gaming Monitör 8.819,09 TL

Ekler

• 19561.webp
    19561.webp
    51 KB · Hit: 83
Kart istiyorum vermiyolar bizimki aile değil düşman sanki. Bildirimden gelen kuponla 8600e alacaktım...
Yüksek ihtimal tekrar düşer bu en fazla 1 hafta içinde takipte kal. Genelde bu satıcı tekrar düşürüyor arada.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Outlet aldım sorunsuz geldi garantili 12kya g5 oled sadece kutusu açılmıştı ekranda sorun yok kılcal çizik var dendi o bile yok
O modelin en büyük sorunu mat kaplama olması.
Ekran süresi kaçtı ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
Yüksek ihtimal tekrar düşer bu en fazla 1 hafta içinde takipte kal. Genelde bu satıcı tekrar düşürüyor arada.

O modelin en büyük sorunu mat kaplama olması.
Ekran süresi kaçtı ?
O ne oluyor nasıl öğrencem

Outlet aldım sorunsuz geldi garantili 12kya g5 oled sadece kutusu açılmıştı ekranda sorun yok kılcal çizik var dendi o bile yok
O zaman bedavaya gelmiş hocam hayırlı olsun.
Amazon depo veya PTT AVM falan mı?

M28U var 4K 144hz IPS ama alasım geldi bunu da, şu sıralar Redsec oynuyorum eminim 320hz in etkisini görürüm ama 4K dan 2K ya da düşmek bilemedim...
Görmezsin gerçek 320hz değil çünkü. %30 yenileme sıklığı ile 320hz gibi hissettirmez
16859.webp

Kart istiyorum vermiyolar bizimki aile değil düşman sanki. Bildirimden gelen kuponla 8600e alacaktım...
G27Q20, VG27AQ5A gibi modellerde indirim bekle

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
9k altı psikolojik sınırımı kırdı diye en sonunda dayanamadım aldım. 27" fhd evnia'dan geçeceğim, hissiyat ne kadar değişecek bakalım. cs2 için keşke bunu alsaydın dediğiniz bir model varsa hemen iade ederim he...

9k altı psikolojik sınırımı kırdı diye en sonunda dayanamadım aldım. 27" fhd evnia'dan geçeceğim, hissiyat ne kadar değişecek bakalım. cs2 için keşke bunu alsaydın dediğiniz bir model varsa hemen iade ederim he...
sen aldın diye haftaya 8 binin altına düşer 😛

Geri