Loky
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 20,028
Nasıl 4k fark?4k farkla g5 oled mi yoksa ktc bu modeli mi 8.9k ya
Nasıl 4k fark?4k farkla g5 oled mi yoksa ktc bu modeli mi 8.9k ya
Kart istiyorum vermiyolar bizimki aile değil düşman sanki. Bildirimden gelen kuponla 8600e alacaktım...Gözümün önünde 9800 oldu Alıntıyı görüntüle
Bence ikinci elden bahsediyor.Alıntıyı görüntüle
bu g5 i kastediyor olabilir mi
Outlet aldım sorunsuz geldi garantili 12kya g5 oled sadece kutusu açılmıştı ekranda sorun yok kılcal çizik var dendi o bile yokNasıl 4k fark?
Yüksek ihtimal tekrar düşer bu en fazla 1 hafta içinde takipte kal. Genelde bu satıcı tekrar düşürüyor arada.Kart istiyorum vermiyolar bizimki aile değil düşman sanki. Bildirimden gelen kuponla 8600e alacaktım...
O modelin en büyük sorunu mat kaplama olması.Outlet aldım sorunsuz geldi garantili 12kya g5 oled sadece kutusu açılmıştı ekranda sorun yok kılcal çizik var dendi o bile yok
O ne oluyor nasıl öğrencemYüksek ihtimal tekrar düşer bu en fazla 1 hafta içinde takipte kal. Genelde bu satıcı tekrar düşürüyor arada.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
O modelin en büyük sorunu mat kaplama olması.
Ekran süresi kaçtı ?
O zaman bedavaya gelmiş hocam hayırlı olsun.Outlet aldım sorunsuz geldi garantili 12kya g5 oled sadece kutusu açılmıştı ekranda sorun yok kılcal çizik var dendi o bile yok
Ptt avmdeydi orası güvenli değil diye satıcı ile iletişime geçip n11 koydurdum ordan aldımO zaman bedavaya gelmiş hocam hayırlı olsun.
Amazon depo veya PTT AVM falan mı?
Görmezsin gerçek 320hz değil çünkü. %30 yenileme sıklığı ile 320hz gibi hissettirmezM28U var 4K 144hz IPS ama alasım geldi bunu da, şu sıralar Redsec oynuyorum eminim 320hz in etkisini görürüm ama 4K dan 2K ya da düşmek bilemedim...
G27Q20, VG27AQ5A gibi modellerde indirim bekleKart istiyorum vermiyolar bizimki aile değil düşman sanki. Bildirimden gelen kuponla 8600e alacaktım...
Çok iyi fiyattı gerçekten yapay zekaya bot felan yazdır takip etsin fiyatıKart istiyorum vermiyolar bizimki aile değil düşman sanki. Bildirimden gelen kuponla 8600e alacaktım...
sen aldın diye haftaya 8 binin altına düşer9k altı psikolojik sınırımı kırdı diye en sonunda dayanamadım aldım. 27" fhd evnia'dan geçeceğim, hissiyat ne kadar değişecek bakalım. cs2 için keşke bunu alsaydın dediğiniz bir model varsa hemen iade ederim he...