20 GB olması çok iyi hocam çok rahat oynatır oyunları hem FSR desteği de var FPS sorunu olmaz ben kullanıyodum onu satıp RTX 5080 Aldım.Soru başlıkta dostlar. fsr4 desteği buna da gelmiş. 9000 serisinin de fiyatı en baştan şişik geldi bana. konu açmadan iş yapınca pişman oluyorum. bir diyeceğiniz var mı?
hocam artık sıkılıp sabah 40a amazondan 9 taksitle alacaktım. şansa kredi kartı kullanmamam gereken bi kaç olaylar oldu işte şansa bak var ya.35e sıfır 9070xt var zaten taksitli falan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ASROCK RADEON RX 9070 XT CHALLENGER 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASROCK RADEON RX 9070 XT CHALLENGER 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
hee sen vatandan alamıyodun di mi unuttum la valla kbhocam artık sıkılıp sabah 40a amazondan 9 taksitle alacaktım. şansa kredi kartı kullanmamam gereken bi kaç olaylar oldu işte şansa bak var ya.
bilgisayardan tiksindim valla. yalnız bin yıl oldu şu dahili grafik işlemcisini hala iyileştirmemişler. küçükken intel hd graphicsli laptobum aklıma geldi. zorlanınca ses bozulmaları falan olurdu 9700xte bile oluyo. nostaljihee sen vatandan alamıyodun di mi unuttum la valla kb
valla bana saf güç lazım. kartı alayım şundan yapıcam20 GB olması çok iyi hocam çok rahat oynatır oyunları hem FSR desteği de var FPS sorunu olmaz ben kullanıyodum onu satıp RTX 5080 Aldım.
Ekran kartından çok işlemci ölüyo bund benim işlemcinin selası okundu. Adam chunku 12 falan yapıp geçiyo gerisi distant horizons yapıyorda çok yapay duruyo bebilgisayardan tiksindim valla. yalnız bin yıl oldu şu dahili grafik işlemcisini hala iyileştirmemişler. küçükken intel hd graphicsli laptobum aklıma geldi. zorlanınca ses bozulmaları falan olurdu 9700xte bile oluyo. nostalji
valla bana saf güç lazım. kartı alayım şundan yapıcam9070xt ile farkı bi ray tracing galiba. ben 1080p oynadığım için fsrsız takılırım uzun süre.
Amdnin laptoplar ve el konsollarına koyduğu apular çok iyibilgisayardan tiksindim valla. yalnız bin yıl oldu şu dahili grafik işlemcisini hala iyileştirmemişler. küçükken intel hd graphicsli laptobum aklıma geldi. zorlanınca ses bozulmaları falan olurdu 9700xte bile oluyo. nostalji
valla bana saf güç lazım. kartı alayım şundan yapıcam9070xt ile farkı bi ray tracing galiba. ben 1080p oynadığım için fsrsız takılırım uzun süre.
Yardın gece gece