🔥İndirim NZXT N9 Z890 Anakart 11000tl

Nato kafa nato mermer! Okuma anlama seviyemiz hakkaten high end. Ne diyelim o zaman, Top Tier anakartınızla size mutluluklar:)
Ben ne demek istediğini anladım zaten ama anlamsız bir kıyas yaptı ve yaptığı kıyasın burayla alakasızlığını ilkokul çocuğuna anlatır şekilde anlattım. Saçma olduğunu fark etmiş ve yukarıda belirtmiş. Demek ki böyle muamele çekmek gerekiyormuş :D

Nato kafa nato mermer! Okuma anlama seviyemiz hakkaten high end. Ne diyelim o zaman, Top Tier anakartınızla size mutluluklar:)
kral özellikleri yazip yorumuna cevap verdim varsa argumanın sun orta seviye bile etmez dediğin anakart ile taptığın anakartın detaylarını yazdım:) nato kafa nato mermer.
top seviyesi karttan 2 faz eksik diye orta seviye bile olamıyor mus demekki

20 fazlı anakarta orta seviye denmiş, fıkra bu kadar.

Büyük markaların overpriced çöplüğü sadece ismi olan, fiyatı marka fanları ve bilmeyenler alsın diye balon gibi şişmiş ürünler mi sadece top tier oluyormuş ?
Godlike top tierse bu da high enddir kardeşim. Orta seviye demek nedir yahu

20 fazlı anakarta orta seviye denmiş, fıkra bu kadar.

Büyük markaların overpriced çöplüğü sadece ismi olan, fiyatı marka fanları ve bilmeyenler alsın diye balon gibi şişmiş ürünler mi sadece top tier oluyormuş ?
Godlike top tierse bu da high enddir kardeşim. Orta seviye demek nedir yahu
Ahmet Tunç yazınca gelen rahatlama hissi

Maxsun Icraft B860M Cross Pro anakartı bana 10 bin liradan bulana bin lira hediye edeceğim

Kafalar bi milyon, burdan da maslow un piramidine doğru gidiyoruz anlaşılan:)

Var mı elinde matx z serisi
Maalesef, 790 taykon ve apex var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu anakartın faz yapızı gerçekten taştaşlıymış ha 790 encore'dakinden bir tık değişiği var galiba. Bu paraya kaçırılmaz harbi. :D

Son düzenleme:
Son düzenleme:
270K+ overrated. Sırf şekil olsun diye topladım bende yoksa akıl işi değil. 16.5K verdim 7800X3D o zamanlar 13K idi :peeposad2:
R9 9950X den güçlü işlemci. Oyun için alacağım başka kullanım yapmam diyen almasın zaten o başka. O tayfa 9950X de almaz aynı şekilde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,155
Üyeler
201,420
Son üye
je3em
Geri