🔥İndirim NZXT N9 Z890 Anakart 11000tl

R9 9950X den güçlü işlemci. Oyun için alacağım başka kullanım yapmam diyen almasın zaten o başka. O tayfa 9950X de almaz aynı şekilde.
Neden almasın yahu. Gaming gecesi iniyor 16'ya. 16'ya oyun için de çok iyi işlemci. Anakartları da ucuz. Ben katılmıyorum sadece oyun için alınmamalı sözüne. Anakartlarının ucuzluğu bana göre oyunlarda rakip AMD işlemci fiyat aralığını fazlasıyla kapatıyor.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arada 570 watt çektiriyom. :D
Sonra vay babam asrock cızbız oluyor ahahahaahhaah.

Cidden, bir yerden sonra o kadar vrm fazı tamamen şov ya. Bu işlemcilerin overclock margin'i çok ufak cidden.

Neden almasın yahu. Gaming gecesi iniyor 16'ya. 16'ya oyun için de çok iyi işlemci. Anakartları da ucuz. Ben katılmıyorum sadece oyun için alınmamalı sözüne. Anakartlarının ucuzluğu bana göre oyunlarda rakip AMD işlemci fiyat aralığını fazlasıyla kapatıyor.

Sonra vay babam asrock cızbız oluyor ahahahaahhaah.

Cidden, bir yerden sonra o kadar vrm fazı tamamen şov ya. Bu işlemcilerin overclock margin'i çok ufak cidden.
Overclock işleri zaten 10. nesilden sonra bitti ya, keşke şu x58 dönemleri geri gelse. :D

Overclock işleri zaten 10. nesilden sonra bitti ya, keşke şu x58 dönemleri geri gelse. :D
Gerçekten ya, bak işte o zaman Z, X serilerinin bir ağırlığı vardı. Artık core voltaj açık olsun, faz beslemesi yetsin, tipi de güzel olsun yetiyor. B'ymiş, Z'ymiş, hiç artısı olmayacak fazladan 8 fazmış; cidden bomboş.

B serisi ortalama bir anakart da besliyor 270K Plus'ı. E madem OC yapsam kazancım %3-5; ne diye uğraşsın insanlar.

Ben artık tamamen tipine bakıyoruma anakartın neredeyse.

Gerçekten ya, bak işte o zaman Z, X serilerinin bir ağırlığı vardı. Artık core voltaj açık olsun, faz beslemesi yetsin, tipi de güzel olsun yetiyor. B'ymiş, Z'ymiş, hiç artısı olmayacak fazladan 8 fazmış; cidden bomboş.

B serisi ortalama bir anakart da besliyor 270K Plus'ı. E madem OC yapsam kazancım %3-5; ne diye uğraşsın insanlar.

Ben artık tamamen tipine bakıyoruma anakartın neredeyse.
Şu an bir anakart alacak olan adam kesinlikle ses kartına falan bakmalı ya, ben halen z490 apex arıyom bulursam almayı düşünüyorum bakalım sırf remleri 4600 4800 deneyebilmek için o da. :D Bulamazsam benim işlemciyi kuzene veririm kendime de bir 10400 falan alır dizi film izlemeye devam ederim.
1786668737786.webp

Şu an bir anakart alacak olan adam kesinlikle ses kartına falan bakmalı ya, ben halen z490 apex arıyom bulursam almayı düşünüyorum bakalım sırf remleri 4600 4800 deneyebilmek için o da. :D Bulamazsam benim işlemciyi kuzene veririm kendime de bir 10400 falan alır dizi film izlemeye devam ederim.
Alıntıyı görüntüle
Ses kartı önemli ya. Ama kıstas etmem kendime. Müzikleri ayrı aletten dinliyorum. Bilmiyorum ya. Her şey bi' kapitalizm oyununa döndü. Adamlar Z serisi anakart alcam diye götünü parçalıyor burada. B alsa da aynı şeyi yapacak, Z alsa da.

Alıntıyı görüntüle
İlk harçlığım ile satın aldığım ekran kartı *HD 7870'di. MX/MX 400 ekran kartından geçmiştim. Yaşadığım şoku bir ben bir de komşular bilir.

Son düzenleme:
Ses kartı önemli ya. Ama kıstas etmem kendime. Müzikleri ayrı aletten dinliyorum. Bilmiyorum ya. Her şey bi' kapitalizm oyununa döndü. Adamlar Z serisi anakart alcam diye götünü parçalıyor burada. B alsa da aynı şeyi yapacak, Z alsa da.

İlk harçlığım ile satın aldığım ekran kartı *HD 7870'di. MX/MX 400 ekran kartından geçmiştim. Yaşadığım şoku bir ben bir de komşular bilir.
Gen3'te sinyal parazitine düşüyor benim emektar da :( hd7950 DCU2 TOP vardı bende çok güzel karttı, referans tasarımları da çok güzeldi.

20 fazlı anakarta orta seviye denmiş, fıkra bu kadar.

Büyük markaların overpriced çöplüğü sadece ismi olan, fiyatı marka fanları ve bilmeyenler alsın diye balon gibi şişmiş ürünler mi sadece top tier oluyormuş ?
Godlike top tierse bu da high enddir kardeşim. Orta seviye demek nedir yahu
Gerçekten anlam veremiyorum böyle insanlara sadece AMD denmi ibaret bu piyasa

Gerçekten anlam veremiyorum böyle insanlara sadece AMD denmi ibaret bu piyasa

Millet oyun manyağı çünkü, her şeyi oyundan ibaret sanıyorlar.

Ben mesela Python veya node.js ile genetik algoritma arama yapiyorum is gereği günler süren.

Evde 7900x var, is yerinde 12700. Kağıt üstünde 7900x çok daha güçlü ama gel gör ki, 12700 çok daha hızlı. Çünkü özellikle Python Intel tarafinda çok daha optimize.

Argedeşler, bu top tier kuzu sarmasından alıpta high end sistem kuran yok mu? Birkaç foto atında yeşillensin buralar..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,155
Üyeler
201,420
Son üye
je3em
Geri