Iphone 15 Pro Mu 15 Pro Max mi?

Reaksiyon skoru
21
Arkadaşlar bu ikisi arasındayım 15 Pro kullanıyorum pil 78 Pro Max'e geçmeyi düşünüyorum üstüne 16 17bin vererek bu ücret benim için sorun değil. Uzun süreli kullanmayı düşünüyorum, geçeceğim cihazın pili 85 86 seviyelerinde ve 256 GB modelleri, zaten hem pili yükseltmiş hem depolamam yükselmiş olacak daha önce hep Pro modeller kullandım o yüzden meraklıyımda, sadece ağırlığı ve hantallığı çok rahatsız eder mi konusunda kararsızım. Oyun oynamıyorum günlük kullanıcıyım. Eğer geçmezsem elimdekinin bataryayı Gürgençler'de değiştirip devam edeceğim. Siz ne önerirsiniz?

Arkadaşlar bu ikisi arasındayım 15 Pro kullanıyorum pil 78 Pro Max'e geçmeyi düşünüyorum üstüne 16 17bin vererek bu ücret benim için sorun değil. Uzun süreli kullanmayı düşünüyorum, geçeceğim cihazın pili 85 86 seviyelerinde ve 256 GB modelleri, zaten hem pili yükseltmiş hem depolamam yükselmiş olacak daha önce hep Pro modeller kullandım o yüzden meraklıyımda, sadece ağırlığı ve hantallığı çok rahatsız eder mi konusunda kararsızım. Oyun oynamıyorum günlük kullanıcıyım. Eğer geçmezsem elimdekinin bataryayı Gürgençler'de değiştirip devam edeceğim. Siz ne önerirsiniz?
15 pro maxin bataryası, kamerası çok iyiydi.
Kullandığım en premium telefondu

15pro kullanıyorum tamamen el alışkanlığı eline alıp 1 2dk kullanman lazım ben yıllardır küçük kasa kullandım büyük aldığımda ise zorlandım telefonlarda her almamda pro alırım kafam rahat elime oturuyor kullanışlılığı çok önemli almadan önce test et.

15 pro maxin bataryası, kamerası çok iyiydi.
Kullandığım en premium telefondu
Bencede premium telefonlar
15pro kullanıyorum tamamen el alışkanlığı eline alıp 1 2dk kullanman lazım ben yıllardır küçük kasa kullandım büyük aldığımda ise zorlandım telefonlarda her almamda pro alırım kafam rahat elime oturuyor kullanışlılığı çok önemli almadan önce test et.
Deneyeceğim yer çok uzak merkezde telefoncuyla da takas etmeyeceğim bi satıcıyla ona da denesem demek ayıp olur emin değilim eğer alışamazsam en kötü yine takasla düşürürüm gibi geliyor.

iphone 13 kullanıyorum tr cihazı 1 yıl oldu alalı 15 pro ya geçmeyi düşünüyorum da ikinci el geçilir mi neleri kontrol etmem gerekir birde üstüne nekadar ödeme yapmam gerekicek 30 bin ödemeye değecek bir fark olur mu ?

Satıp sıfır 17 ye geç 20 bin veririm üste diyorsan

Aynı telefon ikisi de. Sadece batarya ve ekran için geçilmez. Bataryayı değiştirip devam et Pro ile. 17 Pro'ya geçmiyorsan 16'ya da geçilmez. 15 Pro Max var bende. Düz 17'ye geç diyenleri dinleme. O telefondan daha iyi 15 Pro. Depolamayı da bilgisayara yedekleyerek halledersin.

15 pro max kullanıyorum %86 batarya 6 6.5 saat arası ekran süresi veriyor, günü çıkarmıyor benim için. Diğer her şeyi beni tatmin ediyor ama büyük telefondan sıkıldım ben alacak olsam pro modeli alırdım şuan. Aktif olarak 2.5 senedir kullanıyorum.

pro nun boyutları en güzel telefon boyutu bence max kütük gibi kalıyo

85-86 pil seviyeside iyi değil. Pil sağlığı kısa sürede düşer. Kesinlikle değmez. Elindekini sat sıfır bir cihaz al.

Geri