Oyuncu Mouse ve Kulaklık(Mümkünse Mikrofonlu)

kelesmert

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
5000
Selamlar, hazır gaming gecesi geliyor önerebileciğiniz fare ve kulaklık var mı? açıkçaso fareye aşırı para vermek istemiyorum 10 yıldır g300s kullanıyorum açıkçası hala da memnunum.Esporcu falan olmayacağım.Kulaklık ise genelde kulakiçi kullanıyorum 5 sene önce 300 TL'ye aldıgım bir şey ondan da memnunm ama kulaküstü almak istiyorum ve mikrofonlu olmasını istiyorum
açıkçası kulaklık ve fare için nelere dikkat edilmesi gerektiğini bilmiyorum özellikle kulaklık tarafında, farede g300 alıp geçiyodum direkt 1600 dpi 1000hz kullandım hep fiyatı da en son aldığımda 225 gibi bir şeydi o yüzden fare için ortalama 1000 kulaklık için de 3000-4000 düşünüyorum ha üstüne biraz koyup gerçekten teknoloji kalite ve bana katacakları artacak bir cihaz varsa üstüne çıkarım.

farede makro ayarlanabilir olmasını istiyorum hem başmarmak hem işarete uygun üstte olması avantajıma olur

hocam, mouse ve kulaklik total mi 5k?

hocam, mouse ve kulaklik total mi 5k?
evet piyasayı bilmiyorum açıkçası şöyle bi göz attığımda fareler 1.1-5k kulaklıklar da 3-7k arası lakin 3 le 7klık arasında ne fark vardır bilmiyorum. oncelıgım fp olması lakın gercekten iyi bir parça varsa bütçeyi esnetirim sonuçta 1 kere alıyorum 5 sene götürüyor

Ikinci el bakiyor musunuz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arastirabilirim hemen

tamamdir, belirli bi yerden mi almak istiyorsunuz, vatan teknosa gibi, yoksa genel internet olur mu?

bide mouse tutus sekliniz nedir? Ve IEM kulaklik mi, yoksa kulakustu mu isterseniz?

Mchose x9 kullaniyorum memnunum bakabilirsiniz

Hocam IEM ise wraith sense IEM pro kullaniyorum su anda, oyunlarda ses kasma anlaminda gercekten cok basarili, 1-2k arasi bisi idi sanirim, mouse olarak ise ucuz olarak aerox 3 2022 onyx demek isterdim fakat cok fazla kronik sikintisi varmis, cok arastirmadan almistim ucuz diye, ilk yilinda sorun cikardi, tus fln basmiyordu bazen, neyse bu kulaklikta dahili mikrofonda var, gercekten cok guzel bu arada, valorantin kendi geri yansitici seyi ilede, ses kaydediciden dinleyerekte denedim, cevremede sordum cok begendiler, hatta ustunde muzik/video durdurmak icin tusta var, ama kulakustu icin https://www.vatanbilgisayar.com/hyperx-cloud-stinger-3-gaming-kulaklik-siyah.html onerebilirim, arastirdim guzel bisiye benziyor, mouse icinse 200 tl niz dha varsa https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?variant=47501043695809 R1 modeli ok dir

tamamdir, belirli bi yerden mi almak istiyorsunuz, vatan teknosa gibi, yoksa genel internet olur mu?

bide mouse tutus sekliniz nedir? Ve IEM kulaklik mi, yoksa kulakustu mu isterseniz?
tam su an mouse nasıl seciir videosu izliyoduk ve ilk defa tutuş şekillerinin isimlendirildiğini gördüm ve test ettim :D

Şunu farkettim fare dik değil sola açılı duruyor, ornegın x ekseninde sola(-x) dümdüz sol yapmak istediğimde yani fare hareketi için benim elim -x -y olarak gidiyor

tutuş şeklim için baktığımda claw-palm gibi, chatgptye sordum relaxed claw olduğunu söyledi çoğunlukla

kulaklık için, kulaküstü istiyorum. Kulakiçi sürekli kirleri içeri attığı için kulak tıkanıklığı yaşıyorum ondan uzun süreli kullanmak istemiyorum

satın alacağım yerler teknosa vatan, itopya,incehesap,hepsiburada gibi yerler olabilir

ayrıca mouse bilekten kullanıyorum koldan değil önemi var ise

Ekler

• WhatsApp Image 2026-08-14 at 21.27.47.webp
    WhatsApp Image 2026-08-14 at 21.27.47.webp
    84.4 KB · Hit: 8
vxe r1 sizin tutus sekliniz icin cok iyi bie model hocam, sense iem proda porblem yasayacaginizi pek zannetmiyorum, 6 tane fln her boyda sunger ve normal seyde o pedimsi seylerden var, ama istemezseniz https://www.vatanbilgisayar.com/hyperx-cloud-stinger-3-gaming-kulaklik-siyah.html ii bisiye benziyor

hocam bide relaxed palm diye bisi oldugunu ilk defa duyuyorum, ve en az 20 tane mouse nasil secilir videosu tuketmisimdir hayatimda :D

hocam bide sicak firsatlardan soyle bi zibidi buldum, bu da iyiye benziyor https://www.pazarama.com/claws-beat...form-kulaklik-p-8684378166951?magaza=pazarama

eksileri sunlar imis
1786732746401.webp

vxe r1 sizin tutus sekliniz icin cok iyi bie model hocam, sense iem proda porblem yasayacaginizi pek zannetmiyorum, 6 tane fln her boyda sunger ve normal seyde o pedimsi seylerden var, ama istemezseniz https://www.vatanbilgisayar.com/hyperx-cloud-stinger-3-gaming-kulaklik-siyah.html ii bisiye benziyor

hocam bide relaxed palm diye bisi oldugunu ilk defa duyuyorum, ve en az 20 tane mouse nasil secilir videosu tuketmisimdir hayatimda :D
3 ana tutuş varmış ama bunların alternatifleri de oluyormuş %50 %50 gibi

ya açıkçası her anlamda ilk tercihim kulakiçi ama uzun kullanım yaptığımda cilt rahatsızlığımdan dolayı kulakiçime kir gidiyor ve tıkanıyor bir kaç ay içinde bu sıkıntı yaratıyor ondan farklılık olması amacıyla kulaküstü denemek istedim ama ona da hiç içim ısınamadı kafadaha rahatsız edici,saç bozuyor ve kulak terletiyor(internet kafe deneyimlerim..)

+ kablosuz takıntım yok kablolular daha cok hosuma gidiyor ve tercihimdir ki genelde daha ucuz oluyor

hocam isterseniz soyledigim 3 modele bi goz atabilirsiniz, ayrica rahatsizliginiz icin gecmis olsun

hocam ayrica Hyperx Stinger III icin eger muzik dinliyorsaniz cok memnun kalmayabilirsiniz, nedeni suruculer tamami ile oyun odakli

Geri