Hangi Tableti Almalıyım?

Yine ordayız...
Yapıyorum o zaman öneriyi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ders ve not için samsung apple harici seçenek olsa keşke, apple çok masraflı, samsung da masraflı yolunda (güncel s11 256 ve s11 ultra fiyatı)
geçende içerik tüketmek için tanıdığa tablet bakıyordum magicpad 4ün 2 sene android 3 sene güvenlik güncellemesi alacağını öğrendim...

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Loky
ders ve not için samsung apple harici seçenek olsa keşke, apple çok masraflı, samsung da masraflı yolunda (güncel s11 256 ve s11 ultra fiyatı)
geçende içerik tüketmek için tanıdığa tablet bakıyordum magicpad 4ün 2 sene android 3 sene güvenlik güncellemesi alacağını öğrendim...
Magicpad 4 kadar gereksiz bir tablet yok bence ya.
2 ile farkı yok ki sjsjsksksk.
İlla var da fark o fiyata değmez bence.

Magicpad 4 kadar gereksiz bir tablet yok bence ya.
2 ile farkı yok ki sjsjsksksk.
İlla var da fark o fiyata değmez bence.
2nin de güncellemesi bitti
artık yeni güncellemelerde çok iyi özellikler gelmeye başladı, kullanmaya başladıktan sonra varlığını unutuyorum başka cihazda yok olması rahatsız ediyor

2 nin de stokları yokki onu baya araştırdım sadece vatanda teşhir ürünler kalmış
2.elde 20'ye bile var.
Bana göre en f/p tablet şuan.

2nin de güncellemesi bitti
artık yeni güncellemelerde çok iyi özellikler gelmeye başladı, kullanmaya başladıktan sonra varlığını unutuyorum başka cihazda yok olması rahatsız ediyor
Hangi özellikler mesela?
Tablet benim için sadece dizi izleme cihazı.

2.elde 20'ye bile var.
Bana göre en f/p tablet şuan.

Hangi özellikler mesela?
Tablet benim için sadece dizi izleme cihazı.
eskiden animasyonları istediğimiz gibi değiştiremiyorduk mesela, şu an değişebiliyor
good locktaki çoklu pencere özellikleri vs. one ui güncellemeleriyle birlikte geliyor, good locktaki özelliklerin çoğalması en fazla fark eden şeylerden
özelleştirme imkanı daha fazla oluyor, daha kullanışlı oluyor
yapay zeka yeni yeni gelmeye başladı, bildirimleri önceliğe göre sıralama ve özetleme mesela
bir de samsung notes güncellemeleri çok güzel ama o one ui ile bağlantılı mı ondan emin değilim, bilgisayarda microsoft storedan samsung notes iniyor ama one ui 6 versiyonunu indiriyor mesela

samsungun ucuz tabletleri kötü. onların yerine honor tarzı alternatifleri almak daha mantıklı.

bende aralıkta aldım o dönem baya bakındıydım. minimum 256 gb olacak şekilde s10+ veya s11 almak dışında mantıklı seçenek yok samsungda. o zamanda fiyat uçuyor.

samsung ekosistemi harika bu arada. google ve samsungun quick shareleri baya işimi gördü. windows bilgisayarada quick share kurdum (laptop samsung galaxybook değilse google quick share kurabiliyorsun) baya işimi görmüştü

samsungun ucuz tabletleri kötü. onların yerine honor tarzı alternatifleri almak daha mantıklı.

bende aralıkta aldım o dönem baya bakındıydım. minimum 256 gb olacak şekilde s10+ veya s11 almak dışında mantıklı seçenek yok samsungda. o zamanda fiyat uçuyor.

samsung ekosistemi harika bu arada. google ve samsungun quick shareleri baya işimi gördü. windows bilgisayarada quick share kurdum (laptop samsung galaxybook değilse google quick share kurabiliyorsun) baya işimi görmüştü
O kadar bütçem yok hocam şakasız diyorum en az 5 6 saattir nasıl daha ucuza alırım diye araştırıp duruyorum

O kadar bütçem yok hocam şakasız diyorum en az 5 6 saattir nasıl daha ucuza alırım diye araştırıp duruyorum

samsungun öğrenci indirimleri hala pahalı. internette daha ucuza buluyorsun. ben hepsiburada da 6 taksit kampanyasıyla aldım tüm bursumu tabletin taksite atıyordum. o şekilde alabildim yoksa bende alamazdım. dediğim gibi onlara çıkamıyorsan honor bak fp açısından muazzam

samsungun öğrenci indirimleri hala pahalı. internette daha ucuza buluyorsun. ben hepsiburada da 6 taksit kampanyasıyla aldım tüm bursumu tabletin taksite atıyordum. o şekilde alabildim yoksa bende alamazdım. dediğim gibi onlara çıkamıyorsan honor bak fp açısından muazzam
Ya zaten hepsi burada kafayı yedirtti bana istediğim tablet 24.5k ama 6 ay vade farksız taksit yok sadece 2 ayda vade farksız ve bana 30k olarak ödetiyor o yüzden alamıyorum onu saçma sapan bir iş

Geri