ani parlama nasıl bir parlamayeni topladım pc güç kablosunu takıp gücü 1 e getirdiğimde dahili fanın ordan ani bir parlama çıktı sorun ne kalıcı hasar vs oluşmuş mudur? yanık kokusu gelmedi
evet fan ışığı ortasından geldi ışıkani parlama nasıl bir parlama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
fan ışığı mı yandı söndü
bence ilk güç dolayısıyla öyle bir şey oldu.yani şöyle diyim pek ateş parlaması gibi gözükmüyordu daha çok yeşilimsi bir ışık gibi ama ben kısa devreden falan korktuğumdan gemen geri 0 a çektim gücü
evet fan ışığı ortasından geldi ışık
yok sadece güç kablosunun prizimi taktım 0 dan 1 e aldım ve böyle pldu başlatma tuşuna basmadanbence ilk güç dolayısıyla öyle bir şey oldu.
güç vermedin dimi sadece 1 en mi aldın
yani boşlukta olan 2-0-1 pinli bir kablo ucu var ama onu rakabileceğim hiçbir yer göremedimbı kablolamaya bakar mısın PSU ile o bölme arasında açıkta bir şey kalmış mi ya da tam oturmamış mi değme mi var
2 kere 0-1 0-1 yaptım ikisinde de geldi o ışıkbı kablolamaya bakar mısın PSU ile o bölme arasında açıkta bir şey kalmış mi ya da tam oturmamış mi değme mi var
normal bir şey diye düşünüyorum ilk güç alımından. Bir kez daha istersen 1 e Çek saniyelik ışıksa bir şey olmaz gibi belki daha hiç de yapmaz. ama pes peşe yaparsa o sıkıntı
kablolamayi kontrol etsene şimdi aç dicem pcyi bişey olur belki üzülürsün kesin de konusamiyom.yani boşlukta olan 2-0-1 pinli bir kablo ucu var ama onu rakabileceğim hiçbir yer göremedim
2 kere 0-1 0-1 yaptım ikisinde de geldi o ışık
ya baktım da hiçbir video öyle bu kadar detaylı göstermiyo benim kasa fanının argb girişinde kablosu tam oturmamış olabilir temassızlık yaptığından dolayı da böyle yapabilir mikablolamayi kontrol etsene şimdi aç dicem pcyi bişey olur belki üzülürsün kesin de konusamiyom.
hepsine bak ne nereye gitmiş diye yapayzekaya da sır video da izle