Öneri Dik Yokuşlar İçin Elektrikli Scooter Önerisi ?

o zaman sizin tercihinize kalmış bişey diyemiyorum. dediklerinize göre 13x daha mantıklı
Bakalım bi karar verirsem taksitle alacağım mecbur. Yoksa bana daha çok masraf olacak ve sıkıntı yaşatıcak. Dün akşam minibüs gelmedi ve taksi ile 2 dakika yola 200tl ödedim boş yere

@polo 1.4 tdi bazı problemler vs belirtiliyor bu fiyata var mı sence daha iyisi. Yokuş inerken balata bitmemesi için farklı bir modda yavaş yavaş frenle iniliyormuş vs

@polo 1.4 tdi bazı problemler vs belirtiliyor bu fiyata var mı sence daha iyisi. Yokuş inerken balata bitmemesi için farklı bir modda yavaş yavaş frenle iniliyormuş vs
eco modda 25kmh hızı geçmiyor cihaz ama ben hiç eco modda kullanmıyorum. belki eco modda 25 i geçmemesi için elektronik fren yapıyordur otomatik hiç denemedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bence segway bakın daha kaliteli uzun ömürlü olur
segwayin max motor gücü 1000 olan cihazları bile 40 bin tl. 1000w la yokuş çıkılmaz.

problemlerden kasıt ne söyleyebilir misin? kaç kilosunuz bide?

Son düzenleme:
eco modda 25kmh hızı geçmiyor cihaz ama ben hiç eco modda kullanmıyorum. belki eco modda 25 i geçmemesi için elektronik fren yapıyordur otomatik hiç denemedim.

segwayin max motor gücü 1000 olan cihazları bile 40 bin tl. 1000w la yokuş çıkılmaz.

problemlerden kasıt ne söyleyebilir misin? kaç kilosunuz bide?
70 kiloyum. İşte bu yokuş inerken balataların çabuk bitmesi farklı bir ayarda frene basarak iniyorlarmış ai söyledi. Parça malzeme bulması problem oluyormuş. Vidalar gevşiyormuş

70 kiloyum. İşte bu yokuş inerken balataların çabuk bitmesi farklı bir ayarda frene basarak iniyorlarmış ai söyledi. Parça malzeme bulması problem oluyormuş. Vidalar gevşiyormuş
parça konusunda sorun yok bu siteden parçaları alabilirsin:

farklı bir ayar olduğunu sanmıyorum bu modelde elektronik motor freni yok diye biliyorum. sadece disk ve balata. evet vidalarda gevşeme oluyor ara sıra sıkmak gerekir. ama kullanma şeklide önemli. mesela adam gaza basarken geriye doğru savruluyor gidona tutunuyor tamamen.. böyle olursa tabii vida daha hızlı gevşer gidon zamanla yıpranır. yada frenlerken aynı şekilde tüm ağırlığını gidona veriyor.. gaz veya fren yapılmasına göre scooterın üstünde pozisyon değişmeli, gaza basarken öne doğru eğilmeli yada frenlerken arkaya doğru hafif çömelmeli.. böylelikle gidona verilen yük azalır vida gevşemesi daha geç olur gidonda daha sağlıklı olur. ben 95 kiloyum evimin burda dik yokuş var orayı çok rahat çıkıp iniyorum.

ha bide frenlerken frene sürekli basılı tutmak yerine pompalamak daha sağlıklı olur frenlerin çok ısınmaması için.. yani bas bırak mantığında.

bide benim scooterda gidonun dibinde tekerle gövde arasındaki bağlantı kısmında güçlendirme için delik açtık ayrı kalın bir vida daha taktık. sizde öyle bir şey yapabilirsiniz isterseniz.

farklı bir ayar olduğunu sanmıyorum bu modelde elektronik motor freni yok diye biliyorum. sadece disk ve balata. evet vidalarda gevşeme oluyor ara sıra sıkmak gerekir. ama kullanma şeklide önemli. mesela adam gaza basarken geriye doğru savruluyor gidona tutunuyor tamamen.. böyle olursa tabii vida daha hızlı gevşer gidon zamanla yıpranır. yada frenlerken aynı şekilde tüm ağırlığını gidona veriyor.. gaz veya fren yapılmasına göre scooterın üstünde pozisyon değişmeli, gaza basarken öne doğru eğilmeli yada frenlerken arkaya doğru hafif çömelmeli.. böylelikle gidona verilen yük azalır vida gevşemesi daha geç olur gidonda daha sağlıklı olur. ben 95 kiloyum evimin burda dik yokuş var orayı çok rahat çıkıp iniyorum.

ha bide frenlerken frene sürekli basılı tutmak yerine pompalamak daha sağlıklı olur frenlerin çok ısınmaması için.. yani bas bırak mantığında.

bide benim scooterda gidonun dibinde tekerle gövde arasındaki bağlantı kısmında güçlendirme için delik açtık ayrı kalın bir vida daha taktık. sizde öyle bir şey yapabilirsiniz isterseniz.
9 taksit faizsiz sipariş veriyim hepsiburada dan bakalım hayırlısı

Fiyatı 10 güne artar mı acaba kredi kartı ödemesi 10 güne gelicek kesildikten sonra alsam daha iyi olacak aslın da

Herkes scooter tavsiyesi vermiş de güvenliği unutmuş. Bizim ülkede bile göz yüzünden ehliyet vermiyorlarsa gözünüz cidden kusurlu. Scooter da tehlikeli bir ulaşım aracı bu ülkede. Bir anlık görüş bozukluğuyla ömür boyu sakat kalabilirsiniz. Bir de sokağa kilitleyip gidilmez, pahalı alet. Hırsıza hiçbir kilit dayanmaz.

Scooter anca sahil gibi düzlükte sürülür bence. Bizim ülke için kullanımı çok sıkıntı olan bi alet. Bazılarıda var bisiklet kadar büyük ne anladım o işten. Bisikletin iyi ise eğer elektrikli dönüşüm kiti vb alabilirsin. Bütçe biraz değişken gücüne göre. Bende 1000w mid drive var çıkamayacağı bayır yokuş yok mesela. Ama fiyatı ikiye katlamışlar tabi

slack core 925r var hocam lazımsa satıyım :)

Ekler

• IMG_1516.webp
    IMG_1516.webp
    356.9 KB · Hit: 13
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,236,217
Üyeler
201,958
Son üye