Patriot 16gb 6000mhz Cl30 Ram 11.874 TL (Ziraat ve Garanti 9 Taksit)

Micron Samsung hynix ayrımı bitti şimdi a die m die h dieler başladı. Sorun yaşarsak geri göndeririz ne yapalım.

Yine başlamışlar a die m die muhabbetine arkadaş derdiniz ne sizin ya. Açın oyununuzu oynayın hentainizi izleyin beyniniz erimiş.
Sevgili kardeşim sorun A b C değil.Öyle böyle çoğumuz amatör kullanıcı ama biri A biri H ve A'nın iyi olduğunu 1 zerre de biliyorsan 30 bin lira veriyorsam A alırım..Kimsenin umurunda değil 1 fps farkı olmadığını da biliyor..Çoğu arkadaş 2kdan ram aldıınız ondan yeni alanlara biraz daha anlayış..Matematik ortada..25 bine 2bin Turbo motor araba mı alırsın..23 bine 1.6 Turbosuz mu ?? Ne gerek var üste zaten hız sınırı 90 mı diyeceksiniz ? A şu en piyasanın en iyisi ise şu an ram tarihinin en pahalı ortamında alan adam bırak A aramayı üstünde birde KILLI ram talep etse haklıdır.

Ucube ram amd işlemci ve colorfull anakartlarla kronik res sorunu cabası

hala alıp duranlar yüzünden normalimiz oldu 6 aydır bu fiyatlar ve utanmadan hala fiyat arttırmaya devam ediyorlar 10 du 12 oldu. Allahtan amazon 12de olsa dümenden 9 taksit veriyor da aciliyeti olanlara ulaşılabilir geliyor anksiyetesi azalıyor :D
bende 9 taksit sayesinde makul bulup alabilirim ama sırf fiyatları daha da şişirmemek için almıyorum düzeni desteklemek istemiyorum. insanlar anlamıyor mu anlamak mı istemiyor umursamıyor mu bilmiyorum bu ram krizi son kullanıcı için değil hmb midir nedir o ramler yapay zeka için üretiliyor ve satılıyor. son kullanıcı için üretilen ramlerle alakası yok, pc ram krizi organik değil yapay direk insanların algısına oynadılar kar getirmiyorsunuz diye ve 6 kat fiyat arttırdılar ve şimdilik kazandılar gibi duruyor son alanlar hep dolandırıldı :D
İnsanlar fiyatları hemen kanıksadı ve bu kazıkları almak için birbiriyle yarışıyor. sadece Türkiye'de değil bütün dünyada bir gaflet var gibi görünüyor.
Tamam işte tam da bu sebeple üretim hattı yapay zeka talebine kaydı. Kişisel PC için üretim daraldı. Az ürün yüksek fiyata dönüştü. Ne zaman doygunluk olursa o zamanlar fiyatlar aşağı gelebilir. Kaç yıl sence? Her firma yeni model, her model sürekli yeni versiyon çıkarıyor. Yakın vadede benim tahninimce fiyatlar düşmez. Biz alıyoruz diye yükselmiyor zaten yükselmek zorunda. Geçen Çinlilerin yapıp fiyat düşürebilir dediği ramler bile benzer fiyat aralığından listelendi. Benim elimde 2 set var. Birinci seti zamanında 5k ya almıştım ikinciyi 25k. Tekrar gerekmez diye umuyorum ama alıp kenara yedek mi atsam fikri de kafamda dolaşıp duruyor. Ucu yok piyasanın.

Sevgili kardeşim sorun A b C değil.Öyle böyle çoğumuz amatör kullanıcı ama biri A biri H ve A'nın iyi olduğunu 1 zerre de biliyorsan 30 bin lira veriyorsam A alırım..Kimsenin umurunda değil 1 fps farkı olmadığını da biliyor..Çoğu arkadaş 2kdan ram aldıınız ondan yeni alanlara biraz daha anlayış..Matematik ortada..25 bine 2bin Turbo motor araba mı alırsın..23 bine 1.6 Turbosuz mu ?? Ne gerek var üste zaten hız sınırı 90 mı diyeceksiniz ? A şu en piyasanın en iyisi ise şu an ram tarihinin en pahalı ortamında alan adam bırak A aramayı üstünde birde KILLI ram talep etse haklıdır.
Adam 10 bine ram alıyor sanki bana recep baltaş dünya rekoru kırmaya çalışacak. Maksimum açıp cs oynayacak ama burda şu şöyle sakın alma bu böyle bunu al. Sorsan evinde 2400mhz 12gb ram vardır herifin sözüm onlara.

Bende de colorful anakart ve bu ramden 2 tane almayı düşünüyorum işlemcimde amd bi sorunumu var
Bazılarında expo çalışmama gibi durum olabiliyor colorful kartlarda elle kendin yapınca oluyor diye biliyorum. Ayrı ayrı alınca oluyor genelde dual kitte yaşayan görmedim o sorunu.

Bende de colorful anakart ve bu ramden 2 tane almayı düşünüyorum işlemcimde amd bi sorunumu var
Alma dostum ya anakartı değiş yada intel geç bu ram özürlü ama bu forumda anlatamazsın bunu çok kararsız 5600 mhzde zar zor çalıştırdım her açılıştan sonra en az 1 res attıyor xmp expo filan dinlemiyor zaten kendim yaptım ayarını 1x16 sonradan taksan gene sıkıntı çıkarıyor 9k verdim zamanında yenisini alabilsem 2 ye bölerdim

Alma dostum ya anakartı değiş yada intel geç bu ram özürlü ama bu forumda anlatamazsın bunu çok kararsız 5600 mhzde zar zor çalıştırdım her açılıştan sonra en az 1 res attıyor xmp filan dinlemiyor zaten kendim yaptım ayarını 1x16 sonradan taksan gene sıkıntı çıkarıyor 9k verdim zamanında yenisini alabilsem 2 ye bölerdim
bende de var aynı ramlerden böyle kullanıyorum, iki rami de farklı zamanlarda aldım ve arkadaşıma da aldırdım hiçbir sorun yaşamadım. Bu zamanlamalarda bile stabil kullanıyorum. Yorumun hiçbir geçerliliği yok. Saçma yorum.
1786797822938.webp

bende de var aynı ramlerden böyle kullanıyorum, iki rami de farklı zamanlarda aldım ve arkadaşıma da aldırdım hiçbir sorun yaşamadım. Bu zamanlamalarda bile stabil kullanıyorum. Yorumun hiçbir geçerliliği yok. Saçma yorum.
Alıntıyı görüntüle
Bak orda ne yazdım "bu forumda anlatamazsın bunu" kanıt oldu saol dostum

Bak orda ne yazdım "bu forumda anlatamazsın bunu" kanıt oldu saol dostum
Kararsız falan demişsin brom ne alaka? Sen sorun yaşıyosun diye rame niye sallıyosun? Ya kullandığın ayarlarda bir sıkıntı var ya da fabrikasyon donanımlarından birisi sıkıntılı. Çok teknik biliyorsan anlat diyelim. Alma kararsız diyip geçemezsin öyle bir dünya yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kararsız falan demişsin brom ne alaka? Sen sorun yaşıyosun diye rame niye sallıyosun? Ya kullandığın ayarlarda bir sıkıntı var ya da fabrikasyon donanımlarından birisi sıkıntılı. Çok teknik biliyorsan anlat diyelim. Alma kararsız diyip geçemezsin öyle bir dünya yok.
Ayrıca sorun yaşarsa iade eder zaten sanki mühürlü kalacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,100
Üyeler
201,404
Son üye
SRxThory
Geri