40 Bin TL'ye Kadar Monitör Tavsiyesi Oyun- Maç

Sistemin iyiyse 4K altı alma o bütçeye yazık edersin.
ryzen 7 9800x3d 5080 64 gb ram dostum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Monitöre 40k veren adamın sistemi kötü olabilir mi? Görüntü olarak beklentin ne manasında sordum.
hocam uzun süre va panel 6 ay civari ips panel kullandim miniled 240hz ustu yada oled 240hz civari bakiyorum gen 3 gen 4 ekran gibi bi bilgim yok monitor konusunda

Ne istiyorsun bu monitörden onu yaz da öneri yapalım.
aklimda bu var aslinsa

Son düzenleme:
Monitöre 40k veren adamın sistemi kötü olabilir mi? Görüntü olarak beklentin ne manasında sordum.
İleriye dönük şimdiden monitör alıp, sistemi sonradan yenileyen çok

hocam uzun süre va panel 6 ay civari ips panel kullandim miniled 240hz ustu yada oled 240hz civari bakiyorum gen 3 gen 4 ekran gibi bi bilgim yok monitor konusunda

aklimda bu var aslinsa
IPS ile VA'da hangi modelleri kullandın ve hangi panelden daha çok memnun kaldın ?

aklimda bu var aslinsa
Onu ele, bulunduğun ortam çok aydınlık değilse alınmaz.

İleriye dönük şimdiden monitör alıp, sistemi sonradan yenileyen çok

IPS ile VA'da hangi modelleri kullandın ve hangi panelden daha çok memnun kaldın ?

Onu ele, bulunduğun ortam çok aydınlık değilse alınmaz.
samsung g5 kullandim
bide msi mag 40iqr kullandim msi daha hoştu ama ppi azdi ondan rahatsiz oldum sattim

Üretkenlik uygulamalarıyla işin yoksa normalde bu bütçede oled harici bir panel konuşulmaz ama oledlerin parlaklığı düşük oluyor. Eğer çok parlaklık takıntın yoksa oled harici monitör bakma bile.

dostum g5 diyince forumdan 50 kisiye sor herkesin aklina g5 va gelir kronik sorun ghosting diye bilinir
Ben başkası yazdı sandım senin yazdığını görünce düzenledim direk, ondan öyle cevap verdim :D G5 IPS'i yok VA'sı var sadece yazdı birisi sandım.Senlik bir şey yok yani benim hatam.

Geri