sendegitunutbeni
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 821
- Bütçe
- 40000
40 k butce var dahada cikabilirim 27inc olmasin ya 24 yada 27 den büyük bakiyorum
Sistemin iyiyse 4K altı alma o bütçeye yazık edersin.40 k butce var dahada cikabilirim 27inc olmasin ya 24 yada 27 den büyük bakiyorum
Monitöre 40k veren adamın sistemi kötü olabilir mi? Görüntü olarak beklentin ne manasında sordum.Sistemin iyiyse 4K altı alma o bütçeye yazık edersin.
ryzen 7 9800x3d 5080 64 gb ram dostumSistemin iyiyse 4K altı alma o bütçeye yazık edersin.
hocam uzun süre va panel 6 ay civari ips panel kullandim miniled 240hz ustu yada oled 240hz civari bakiyorum gen 3 gen 4 ekran gibi bi bilgim yok monitor konusundaMonitöre 40k veren adamın sistemi kötü olabilir mi? Görüntü olarak beklentin ne manasında sordum.
aklimda bu var aslinsaNe istiyorsun bu monitörden onu yaz da öneri yapalım.
İleriye dönük şimdiden monitör alıp, sistemi sonradan yenileyen çokMonitöre 40k veren adamın sistemi kötü olabilir mi? Görüntü olarak beklentin ne manasında sordum.
IPS ile VA'da hangi modelleri kullandın ve hangi panelden daha çok memnun kaldın ?ryzen 7 9800x3d 5080 64 gb ram dostum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam uzun süre va panel 6 ay civari ips panel kullandim miniled 240hz ustu yada oled 240hz civari bakiyorum gen 3 gen 4 ekran gibi bi bilgim yok monitor konusunda
aklimda bu var aslinsa
Onu ele, bulunduğun ortam çok aydınlık değilse alınmaz.ryzen 7 9800x3d 5080 64 gb ram dostum
hocam uzun süre va panel 6 ay civari ips panel kullandim miniled 240hz ustu yada oled 240hz civari bakiyorum gen 3 gen 4 ekran gibi bi bilgim yok monitor konusunda
aklimda bu var aslinsa
samsung g5 kullandimİleriye dönük şimdiden monitör alıp, sistemi sonradan yenileyen çok
IPS ile VA'da hangi modelleri kullandın ve hangi panelden daha çok memnun kaldın ?
Onu ele, bulunduğun ortam çok aydınlık değilse alınmaz.
G5 ıps olanı kullandın dimi oled olanı kullanmadın ?samsung g5 kullandim
bide msi mag 40iqr kullandim msi daha hoştu ama ppi azdi ondan rahatsiz oldum sattim
va samsung g5 144hz eski model bakabilirisnG5 ıps olanı kullandın dimi oled olanı kullanmadın ?
https://www.akakce.com/monitor/en-u...reesync-curved-oyuncu-u-fiyati,588371402.html bunun 144hzini kullandimva samsung g5 144hz eski model bakabilirisn
dostum g5 diyince forumdan 50 kisiye sor herkesin aklina g5 va gelir kronik sorun ghosting diye bilinirNiye herşeyi düzeltmeye çalışan var bu forumda, G5 in VA'sıda var IPS olanıda var, oled olanıda var. Attığın model VA, düz versiyonu IPS.
Ben başkası yazdı sandım senin yazdığını görünce düzenledim direk, ondan öyle cevap verdimdostum g5 diyince forumdan 50 kisiye sor herkesin aklina g5 va gelir kronik sorun ghosting diye bilinir