Yılda 3 5 kere monitör kutulama taşıma stresine girmenin düşüncesi bile rahatsız ettiOled monitör almak istiyorum ama yılda 3-5 kere otobüs yolculuğu yapıyorum ve monitörün kırılmasından korkuyorum. Oled monitörler pahalı nede olsa. O yüzden alıp almama arasında kaldım.
Hocam sormayınYılda 3 5 kere monitör kutulama taşıma stresine girmenin düşüncesi bile rahatsız etti
Hocam sen laptop al boşverHocam sormayın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Genelde 2 veya 3 ama
Güzel bir oled monitör 17k civarına düşer mi ilerleyen günlerde
Okurken ter bastı, özellikle OLED monitörü çıkarıp kutulamanın zorluğunu kullanan bilir. İncecik paneli kırmadan taşımakla uğraşcaksın, ekrana parmak izlerin geçecek. nefes alamıyorumYılda 3 5 kere monitör kutulama taşıma stresine girmenin düşüncesi bile rahatsız etti
Hocam panelleri o kadar ince mi yaOkurken ter bastı, özellikle OLED monitörü çıkarıp kutulamanın zorluğunu kullanan bilir. İncecik paneli kırmadan taşımakla uğraşcaksın, ekrana parmak izlerin geçecek. nefes alamıyorum
Hocam panelleri o kadar ince mi ya
Bende Philips Evina 2K 260HZ 0.3 MS monitörü var. Ips panel
Hocam o zaman taşımak aşırı riskli olurpanel kısmı evet aşırı ince, tutmak için kalınlaşan yerleri oluyor monitörün kendi iskeletinde ama üst köşelerden kesinlikle tutamazsın çatlar
Yurt ev arası falan mı yapıyorsun neden 3-5 kere taşıyacaksın?Oled monitör almak istiyorum ama yılda 3-5 kere otobüs yolculuğu yapıyorum ve monitörün kırılmasından korkuyorum. Oled monitörler pahalı nede olsa. O yüzden alıp almama arasında kaldım.
Tamam ama monitör taşıyanı ilk defa duydum.Üniversiteden dolayı hocam
Hocam 15 tatil veya 1 hafta tatillerde getiriyorum bazen canım sıkılmasın diye. Yurta değişim evde kalıyorumTamam ama monitör taşıyanı ilk defa duydum.
Eve çıkacak isen tatil zamanı sistem orda kalır sen gelirsin.
Yurtta zaten oled monitör alınmaz.
Oled monitörü zarar vermeden o kadar taşımak çok çok zorHocam 15 tatil veya 1 hafta tatillerde getiriyorum bazen canım sıkılmasın diye. Yurta değişim evde kalıyorum