OLED Monitör İçin İndirim Beklenir mi?

Efe D.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
287
Oled monitör almak istiyorum ama yılda 3-5 kere otobüs yolculuğu yapıyorum ve monitörün kırılmasından korkuyorum. Oled monitörler pahalı nede olsa. O yüzden alıp almama arasında kaldım.

Oled monitör almak istiyorum ama yılda 3-5 kere otobüs yolculuğu yapıyorum ve monitörün kırılmasından korkuyorum. Oled monitörler pahalı nede olsa. O yüzden alıp almama arasında kaldım.
Yılda 3 5 kere monitör kutulama taşıma stresine girmenin düşüncesi bile rahatsız etti

Yılda 3 5 kere monitör kutulama taşıma stresine girmenin düşüncesi bile rahatsız etti
Hocam sormayın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Genelde 2 veya 3 ama

Güzel bir oled monitör 17k civarına düşer mi ilerleyen günlerde

Hocam sormayın

Genelde 2 veya 3 ama

Güzel bir oled monitör 17k civarına düşer mi ilerleyen günlerde
Hocam sen laptop al boşver 😀

Okurken ter bastı, özellikle OLED monitörü çıkarıp kutulamanın zorluğunu kullanan bilir. İncecik paneli kırmadan taşımakla uğraşcaksın, ekrana parmak izlerin geçecek. nefes alamıyorum
Hocam panelleri o kadar ince mi ya

Bende Philips Evina 2K 260HZ 0.3 MS monitörü var. Ips panel

Hocam panelleri o kadar ince mi ya

Bende Philips Evina 2K 260HZ 0.3 MS monitörü var. Ips panel

panel kısmı evet aşırı ince, tutmak için kalınlaşan yerleri oluyor monitörün kendi iskeletinde ama üst köşelerden kesinlikle tutamazsın çatlar

panel kısmı evet aşırı ince, tutmak için kalınlaşan yerleri oluyor monitörün kendi iskeletinde ama üst köşelerden kesinlikle tutamazsın çatlar
Hocam o zaman taşımak aşırı riskli olur

Güzel fiyattan yakalarsam alırım ama şu an sıkıntı olur gibi. Oled kullanmak sarardı açıkcası

Yurt ev arası falan mı yapıyorsun neden 3-5 kere taşıyacaksın?

Üniversiteden dolayı hocam
Tamam ama monitör taşıyanı ilk defa duydum.
Eve çıkacak isen tatil zamanı sistem orda kalır sen gelirsin.
Yurtta zaten oled monitör alınmaz.

Tamam ama monitör taşıyanı ilk defa duydum.
Eve çıkacak isen tatil zamanı sistem orda kalır sen gelirsin.
Yurtta zaten oled monitör alınmaz.
Hocam 15 tatil veya 1 hafta tatillerde getiriyorum bazen canım sıkılmasın diye. Yurta değişim evde kalıyorum

Geri