yoğurtluTANTUNİ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 227
doğrudan bunu al geç alternatifi yok, 1300 kontrast+ 10 bit mis, hoparlörde var
kağıt üstü özellikler dolu, kullanan varsa ona sormak lazım güzelmi diyeTHUNDEROBOT ZQ27F260L-TUR 27 inç 260Hz 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
THUNDEROBOT ZQ27F260L-TUR 27 inç 260Hz 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
bu da var bilemiyorum
renkleri kötü onun hocam![]()
AOC Q27G42ZE 27" 260Hz (OC) 1ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 QHD FAST IPS Gaming Monitör Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
AOC Q27G42ZE 27" 260Hz (OC) 1ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 QHD FAST IPS Gaming Monitör ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla AOC Q27G42ZE 27" 260Hz (OC) 1ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 QHD FAST IPS Gaming Monitör fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
Alıntıyı görüntüle
Yalnızca öneridir kıyaslamayı kendin yap dost
amazon satıcı bakıyorum hocam ölü pixelde iade bakımından daha rahat olur sıkıntı çıkmaz diye
Q27G42ZE ile alakalı ilk defa böyle bir yorum görüyorum. Neye dayanarak söylediniz?renkleri kötü onun hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
amazon satıcı bakıyorum hocam ölü pixelde iade bakımından daha rahat olur sıkıntı çıkmaz diye
Bir forumda okumuştum paneli ıps değil başka bir şey diyordu, ısınamamıştım o yüzden. Yanlış biliyor olabilirim. Yapay zeka da 10-bit demiş ama 8-bit diye biliyorum ben. Bit takıntım yok zaten çoğu içerik 8-bit. Bilemedim Thunderobot mu, asus mu yoksa, aoc mu, kararsız kaldım üstadım.Q27G42ZE ile alakalı ilk defa böyle bir yorum görüyorum. Neye dayanarak söylediniz?
Şu konuyu diyorsun IPS monitörü va sanan eleman.Bir forumda okumuştum paneli ıps değil başka bir şey diyordu, ısınamamıştım o yüzden. Yanlış biliyor olabilirim. Yapay zeka da 10-bit demiş ama 8-bit diye biliyorum ben. Bit takıntım yok zaten çoğu içerik 8-bit. Bilemedim Thunderobot mu, asus mu yoksa, aoc mu, kararsız kaldım üstadım.
Evet üstadım.Şu konuyu diyorsun IPS monitörü va sanan eleman.Yok ya yalan bilgi veriyor. TPM yazıyor diye VA sanmış
İnceleme: AOC Q27G42ZE monitör incelemesi
AOC'nin 27” boyutunda 2K çözünürlük ve 260 Hz tazeleme hızı sunan Fast IPS (?) monitörünü inceliyoruz. Kutu İçeriği Monitör. Güç Kablosu. 1X HDMI Kablo. 1X DisplayPort Kablosu. Plastik ayak. Tasarım Monitörümüz 27” boyutunda ve nispeten ince kenar çerçeveleri sunuyor. Genel olarak sade bir...techolay.net
Asus en iyisi onu al benceEvet üstadım.Sizce bu 3 monitörden hangisini alayım hangisi daha iyi olur asus mu aoc mu?