öyle de bakmamak lazım ama neyse iyi forumlar dilerimsen anlamışsın o anlayamış işte onun sorunu
öyle de bakmamak lazım ama neyse iyi forumlar dilerimsen anlamışsın o anlayamış işte onun sorunu
Kullanmadan bilemiceğin ürünler hakkında kullananlardan fikir almak için var bu forumlar.kullanmadan bilemeyiz iyi mi? değilmi sende bilmeden etmeden övdün şuan
dogru ama ezbere öneriyor cogu biri ne öneriyorsa o da onu öneriyor öyle dediklerinin ikisinide aldım leş çıktı iade ettimKullanmadan bilemiceğin ürünler hakkında kullananlardan fikir almak için var bu forumlar.![]()
Haklılık payın var hocam ben n9 ultra kullanıyorum memnunum nadiren 10-15sn dip ses gelip gidiyordogru ama ezbere öneriyor cogu biri ne öneriyorsa o da onu öneriyor öyle dediklerinin ikisinide aldım leş çıktı iade ettim
kendim kullanıyorum ne anlatıyorsun xdddddogru ama ezbere öneriyor cogu biri ne öneriyorsa o da onu öneriyor öyle dediklerinin ikisinide aldım leş çıktı iade ettim
kulaklığı umursamadan yazıyorum adam orada bak kaba ama sesi rakipsiz demiş burada onun kalitesiz olduğunu söylemeden neden şunu demedin dışarıda da kullanıcağım için görüntü önemli bunun görünümünü beğenmedim aslında bu kadar basit
MCHOSE'un çoğu markadan iyi kalitesi var bu fiyata. Adamda gayet seninle insanı konuşmuş sen kaliteli bir şey yokmu demişsin bilmeden etmeden.
teşekkürler arkadaşlar fakat anlamayacağını düşündüğüm için diyaloğa girmedim hiçAdam düzgün cevap vermiş sen artislenmissin. X9 Tasarım olarak zayıf ama ses kalitesi olarak güzeldir. Tasarım önemliyse ATK N9 Ultra.
sürekli olan bir şey değil haftada 1-2 oluyordip ses varsa uyuz olurum olmaması önemli iyi dayanıyorsun ikiye kırarım ben
abartma be kingikiye ayırmak için yeterli verdiğin parada fazla
Eskiden olsa cloud 3 wireless derdim ancak fiyatı bellimax4kya kablosuz olması gerekli hem hem telefon hem bilgisayarda kullanabileceğim kaliteli bir kulaklık lazım