🔥İndirim 2304 Bölge Karartmalı TCL 4k 160hz-1080p 320hz Miniled Monitör 30.499tl!

Kullanım bakımından 27" 4K keyif vermez fakat 32" 4K keyif veriyor
Monitör panelinde sadece içindeki aydınlatma için fazladan 15-20 bin tl verilmez miniled diye milleti ikecekler
Bu monitör en fazla 16-18 bin tl olur (içindeki aydınlatmanın maliyeti fazladan 2-3 bintl yi geçmez)
Ayrıca miniled sorunları da az değil

m27up ile aynı fiyat mı olsun :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

PC ekipman aksesuarları öyle bir yere gidiyor ki fiyatlar artık değerine değil tamamen piyasaya göre ilerliyor. Bu teknolojiler henüz sorunlarını çözmeden piyasada haddinden fazla yer kaplıyor. İhtiyaçlarımızı değil de artık reklamları satın alıyoruz. Ben de çok öyle biriyimdir. Son yıllarda biraz kurtuldum rahatladım. Şu Oled, miniled normal fiyatlara gelip kronik sorunları çözdüğünde geçerim galiba. Yüzde 1 yanma ihtimali bile yüksek bir oran ve çok rahatsız edici. 3 tane 2k IPS monitör parasına kıyıp riske giremem. Aradaki farka değer diyenler olacaktır. Parası çok olana her zaman öyledir zaten. Her ürün ve bileşen neredeyse bilgisayar parasına doğru gidiyor.. Hele bir şey gaming ise zaten 3x fiyat ekle alınır oldu. İndirime, alana, kullanana lafım yok tabi ki. Ama piyasa pirana gibi kıtlıyor artık bizi.

Bakın 3. Sene sonunda mini led tv bölgesel karartmanın tamamen kararması
Arkada açıp kapanan aydınlatma sizlere ömür olmuş.
Ama kirde olabilir. Bizim eski tv'nin de böyle bir içinde toz girmişti. Bir yeri karaydı.

Arkada açıp kapanan aydınlatma sizlere ömür olmuş.
Ama kirde olabilir. Bizim eski tv'nin de böyle bir içinde toz girmişti. Bir yeri karaydı.
Bir anda oldu bu aydınlatma problemi

1786871753048.webp

bahsedilen defolu ürün muhabbeti ne kadar doğrudur bilmiyorum ama sadece dün 10 şikayet görmüşümdür

TCL monitörlerde aşırı şikayet var arkadaslar araştırmadan almayın sakin

Alıntıyı görüntüle

bahsedilen defolu ürün muhabbeti ne kadar doğrudur bilmiyorum ama sadece dün 10 şikayet görmüşümdür
Arkadaş sağolsun her yerde fdafadfdafda
Dediğim gibi blooming sorunu.
Diğer arkadaşta da sorun yok mesela.
Önemli olan sorun değil iade alıp almadıkları.
İade aldıklarına göre sorun yok.
Oled monitörlerde de bir sürü sorun oluyor.
Ha iade almasalar başka şey konuşurduk.
Bende 40 bine legion oled monitör aldım. Monitörde baya bi cw vardı.
İade aldıkları için bir sorun olmadı.

1786872512030.webp
1786872589904.webp

Bu kadar para verip oled almamak akıl işi değil. Bunun ederi 15k.

Çokta abartmayın ya iyi olan çift modlu 4k lar 15 16bin düz ipsler zaten

Geri