Çözüldü✓ 5070 4k Medium/Yüksek Oyun İçin Yeterli mi?

Reaksiyon skoru
38
Merhaba Arkadaşlar Alacağim sistem böyle
2x16gb Ram 6000mhz cl30
Ryzen 5 7500f
B850 anakart fln
Genellikle ağırlıklı olarak the last of us part 1 ve part 2 oynicam 4k yüksek dlss kalite/dengeli modlarda 1-2 yıl götürür mü o zaman bütçem daha iyi olur hem işlemciyi hem ekran kartını yükseltmiş olurum cevabınızı bekliyorum

Götürebilir biraz. Kartın gücü yeterli de VRAM kısmı sıkıntı. 9070XT bak daha uzun ömürlü olur 4K'da.

Son düzenleme:
12 gb VRAM sorun çıkarır 60fps altına düştüğün oyunlarda frame gen kullanmak istemezsin imput lag olur oyun akıcı hissettirmez.

12 gb kart ile 4k 60 fps oynamadığım oyun yok.
Fg ultra ile akar oyun.

2x16gb Ram 6000mhz cl30
Ryzen 5 7500f
B850 anakart fln
Genellikle ağırlıklı olarak the last of us part 1 ve part 2 oynicam 4k yüksek dlss kalite/dengeli modlarda 1-2 yıl götürür mü o zaman bütçem daha iyi olur hem işlemciyi hem ekran kartını yükseltmiş olurum cevabınızı bekliyorum
Frame gen X3 veya X4 ile belki.
Ama 4k giriş için 5070ti öneriyoruz.
5070 2k 150fps+ kartı.

4k da medium yüksek ayardan ziyade

Bizzat 4k çözünürlüğün kendisi vramde sıkıntı yapabilir detaylardan bağımsız olarak. İnternetten 3-5 videoda göz gezdir ve iyi araştır mutlaka

4k lowda mantıklı olmaz bide üstüne dlss fg açacaksın iyice çamur olur görüntü

Ray tracing ve texture başlı başına vram canavarı.

4k da medium yüksek ayardan ziyade

Bizzat 4k çözünürlüğün kendisi vramde sıkıntı yapabilir detaylardan bağımsız olarak. İnternetten 3-5 videoda göz gezdir ve iyi araştır mutlaka

4k lowda mantıklı olmaz bide üstüne dlss fg açacaksın iyice çamur olur görüntü

Ray tracing ve texture başlı başına vram canavarı.
Yılbaşından sonra hangi pc parçalarına en çok zam gelir onu alım şimdi yılbaşından sonra kalan parçaları almayı düşünüyorum öncelikle o zaman ztn haliyle ram ve ekran kartı alsam daha iyi olcak çünkü bellek krizi başta yıl başından sonra da devasa zamlar beklenir başta ekran kartı ve ram olarak 5070 ti ve 64gb ram alcam

2x16gb Ram 6000mhz cl30
Ryzen 5 7500f
B850 anakart fln
4k orta ayarda oynamak yerine 2k ultra ayarda oynamak daha mantıklı bence görüntü kalitesi açısından

DLSS'in nimetlerini kullanmak istemiyorum her oyunu 4k mid/high akıcı oynamak istiyorum demiyor, bu özellikleri kullanırım diyorsan evet yeterli.

Geri