shyNNN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,635
satılıyor galiba hatta o da düştüde depoya aldılar hemen60hz miniled satılmıyor muydu nextin bu fiyatlara?
satılıyor galiba hatta o da düştüde depoya aldılar hemen60hz miniled satılmıyor muydu nextin bu fiyatlara?
Ben takip ediyorum sürekli yakın zamanda görmedimŞu hiç düşüyor mu arkadaşlar gören oldu mu
GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 AORUS ELITE WIFI7 ICE : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 AORUS ELITE WIFI7 ICE : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Malın hayrını gör kardeşim, amazonun yapısını biliyorum o yüzden mağdur olan görürsem bilgilerimi aktarıyorum, ülkede çok karaktersiz var amazonu suistimal eden onlar yüzünden bu müşteri memnuniyet odağını kaybetmezsek güzel olur.tam olarak dediginiz gibi oldu. kendi stok hatalarından iptal edilmiş mevcutta 33 bine listelendigi icin 9 bin tl hediye çek verdiler.(24 küsür bine almıştım ben.) ama hediye çeki amazon depoda kullanılmıyor. değişik bi sistem. ben de durduk yere 9 bin çek geldiği icin farklı bi üründe kullandım baya iyi oldukahve makinesi genel fiyatı düşmüş çekle + 9 taksit cok iyi fiyata denk geldi
Alıntıyı görüntüle
çok teşekkürler.
@madaforce sizin aldığınız ürün müydü hocam?GIGABYTE MO27U2 26,5" QD-OLED Gaming Monitor, 4K UHD (3840x2160), 240Hz, 0.03ms GTG, HDMI 2.1 & DP 1.4, DisplayHDR True Black 400, HDR 1000 nits, KVM & USB-C, Dahili Hoparlör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE MO27U2 26,5" QD-OLED Gaming Monitor, 4K UHD (3840x2160), 240Hz, 0.03ms GTG, HDMI 2.1 & DP 1.4, DisplayHDR True Black 400, HDR 1000 nits, KVM & USB-C, Dahili Hoparlör : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
24k
Kaça aldın hocam
37Kaça aldın hocam
Güzel günlerde kullan inşallah fps in bol olsun
Hocam okumadınız sanırım yazdığımı Nitro aldım pulse göndermişlerGüzel günlerde kullan inşallah fps in bol olsun