Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

15 taneyi alırsın diye bekliyordum ama :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

depo ürünü mü?
evet amazon depo. durumu kabul edilebilirdi. bu şekilde olup böyle alan cok kisi var ama benimkini iptal ettiler ve su anda depoda 3 stokları var.

evet amazon depo. durumu kabul edilebilirdi. bu şekilde olup böyle alan cok kisi var ama benimkini iptal ettiler ve su anda depoda 3 stokları var.
edebiliyor hocam depo ürünlerin müşteri memnuniyeti için gönderelim olayı yok bazen ellerinde olmayan stoğu satıyorlar ürünü arıyorlar bulamazlarsa iptal ediyorlar süreç bu şekilde sonradan alan adam iptal ederse yapılacak bir şey yok

foto çok kaliteli geldi beee
eldeki parçalardan bu kadar oluyor gerçi ben satın alıncada böyle oluyor üç aşağı beş yukarı :D

edebiliyor hocam depo ürünlerin müşteri memnuniyeti için gönderelim olayı yok bazen ellerinde olmayan stoğu satıyorlar ürünü arıyorlar bulamazlarsa iptal ediyorlar süreç bu şekilde sonradan alan adam iptal ederse yapılacak bir şey yok

eldeki parçalardan bu kadar oluyor gerçi ben satın alıncada böyle oluyor üç aşağı beş yukarı :D
şu anda 3 stok var mesela depo stoğu. neden yollamıyolar o stoktan

bilmem hocam sistemi az çok biliyoruz sadece amazonda değiliz en nihayetinde onuda Müşteri hizmetlerine soracaksın.

Amazonun depoda farklı işlem yapıyor her bir stoga ayrı bir lpn ile başlayan etiket vuruyorlar senin aldığın sistemde görünüp depoda bulamazsalar iptal ediyorlar. Amazon satıcılı sıfır üründe hata iptal olunca müsteri hizmetleri ile görüşürüp tekrar stoğa girdiğinde aynı fiyata istediğini ısrar ettiğinde yeni ürün geldikten sonra aradaki farkı istiyorsunuz genelde sorunsuz hediye bakiyeyi verdikleri oluyor. Kupon kullandığınız zaman iptali siz değilde amazon yaparsa kupon içinde ısrar ederseniz hediye bakiye olarak kupon tanımlaması yapıyorlar biraz kavga dövüş gibi mağdur olduğunuzu anlatmanız gerekiyor yardımcı olmaya çalışıyorlar. Bakiyeyi amazon satıcı tüm ürünlerde kullanabiliyorsun kuponları birleşik kullanılabiliyor

15 taneyi alırsın diye bekliyordum ama :D

depo ürünü mü?
Ah bir verebilseydim sipariş bak gör şov yapardım şov

sipariş verebilen oldu mu sepette hata veriyor sürekli sipariş verirken aldırtmıyor
Alıntıyı görüntüle

kargo oldu teşekkürler.

1786884211486.webp

Amazonun depoda farklı işlem yapıyor her bir stoga ayrı bir lpn ile başlayan etiket vuruyorlar senin aldığın sistemde görünüp depoda bulamazsalar iptal ediyorlar. Amazon satıcılı sıfır üründe hata iptal olunca müsteri hizmetleri ile görüşürüp tekrar stoğa girdiğinde aynı fiyata istediğini ısrar ettiğinde yeni ürün geldikten sonra aradaki farkı istiyorsunuz genelde sorunsuz hediye bakiyeyi verdikleri oluyor. Kupon kullandığınız zaman iptali siz değilde amazon yaparsa kupon içinde ısrar ederseniz hediye bakiye olarak kupon tanımlaması yapıyorlar biraz kavga dövüş gibi mağdur olduğunuzu anlatmanız gerekiyor yardımcı olmaya çalışıyorlar. Bakiyeyi amazon satıcı tüm ürünlerde kullanabiliyorsun kuponları birleşik kullanılabiliyor
tam olarak dediginiz gibi oldu. kendi stok hatalarından iptal edilmiş mevcutta 33 bine listelendigi icin 9 bin tl hediye çek verdiler.(24 küsür bine almıştım ben.) ama hediye çeki amazon depoda kullanılmıyor. değişik bi sistem. ben de durduk yere 9 bin çek geldiği icin farklı bi üründe kullandım baya iyi oldu :) kahve makinesi genel fiyatı düşmüş çekle + 9 taksit cok iyi fiyata denk geldi :)
1786886793915.webp

tam olarak dediginiz gibi oldu. kendi stok hatalarından iptal edilmiş mevcutta 33 bine listelendigi icin 9 bin tl hediye çek verdiler.(24 küsür bine almıştım ben.) ama hediye çeki amazon depoda kullanılmıyor. değişik bi sistem. ben de durduk yere 9 bin çek geldiği icin farklı bi üründe kullandım baya iyi oldu :) kahve makinesi genel fiyatı düşmüş çekle + 9 taksit cok iyi fiyata denk geldi :) Alıntıyı görüntüle
Çok iyi fiyata gelmiş kahve makinesi, hayırlı olsun

Mahalledeki çocuklara Ülker çikolatalı gofret yerine hyperX kulaklık dağıtmak istedim belki :D

Bilmem bakmadım dalgasına sipariş verdim zaten gelme ihtimali yok zaten

Denedim olmadı :D
Ben de mahallede aşağıda top oynayan çocuklara RTX 5090 aldım dağıtıcam.

Geri