MelihSak
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 385
Hangi mahalleymiş o ya bizim mahallenin çocukları soruyor daBen de mahallede aşağıda top oynayan çocuklara RTX 5090 aldım dağıtıcam.
Hangi mahalleymiş o ya bizim mahallenin çocukları soruyor daBen de mahallede aşağıda top oynayan çocuklara RTX 5090 aldım dağıtıcam.
satıcı kimdi bu üründe ?amazon da mı artık iptale başladı? 25kya aldım diye sevinirken iptal yemişim 3 gün kargo bekledim Alıntıyı görüntüle
Kötü monitör seni bu dertten kurtarmak için 4k vereyim
İkinci el 15e falan al daha iyi gibihttps://www.amazon.com.tr/32GB-6000...NSO&s=electronics&sr=1-180&xpid=rDoH_oJLUt2MC en düşük fiyattan 4 bin lira daha ucuz ama değer mi bilemedim ramci kardeşler karar versin![]()
60hz miniled satılmıyor muydu nextin bu fiyatlara?Samsung 55 inç QLED Q8F 4K Vision AI Smart TV (2025) : Amazon.com.tr: Elektronik
Samsung 55 inç QLED Q8F 4K Vision AI Smart TV (2025) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
23 854 TL
satılıyor galiba hatta o da düştüde depoya aldılar hemen60hz miniled satılmıyor muydu nextin bu fiyatlara?
Ben takip ediyorum sürekli yakın zamanda görmedimŞu hiç düşüyor mu arkadaşlar gören oldu mu
GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 AORUS ELITE WIFI7 ICE : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 AORUS ELITE WIFI7 ICE : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Malın hayrını gör kardeşim, amazonun yapısını biliyorum o yüzden mağdur olan görürsem bilgilerimi aktarıyorum, ülkede çok karaktersiz var amazonu suistimal eden onlar yüzünden bu müşteri memnuniyet odağını kaybetmezsek güzel olur.tam olarak dediginiz gibi oldu. kendi stok hatalarından iptal edilmiş mevcutta 33 bine listelendigi icin 9 bin tl hediye çek verdiler.(24 küsür bine almıştım ben.) ama hediye çeki amazon depoda kullanılmıyor. değişik bi sistem. ben de durduk yere 9 bin çek geldiği icin farklı bi üründe kullandım baya iyi oldukahve makinesi genel fiyatı düşmüş çekle + 9 taksit cok iyi fiyata denk geldi
Alıntıyı görüntüle