- Reaksiyon skoru
- 37
- Konu Sahibi Konu Sahibi
836 görünüyor gıda150 koduyla 686 tl ye düşüyorbende premium olmama rağmen 736 değil 836 görünüyor fiyatı
836 görünüyor gıda150 koduyla 686 tl ye düşüyorbende premium olmama rağmen 736 değil 836 görünüyor fiyatı
Bu haliyle bile iyi aldım teşekkürler.836 görünüyor gıda150 koduyla 686 tl ye düşüyor
daha önce denemedim ilk kez deneyeceğim tüketen var mı daha önce ?tat olarak nasıldır arkadaşlar?
Hepsiburada kredi kartı baya avantajlı oluyor peşin fiyatına 9 taksit imkanı oluyor bir çoğu elektronik üründe premium world card visa özellik li değilmi sizdekide ?Bende hepsiburada kredi kartından dolayı premium üyesiyim, kodu uygulayıp alabildim, arkadaşa teşekkür ederim.
Bende aldım teşekkürler, 9 taksitle mi aldınız: DHepsiburada kredi kartı baya avantajlı oluyor peşin fiyatına 9 taksit imkanı oluyor bir çoğu elektronik üründe premium world card visa özellik li değilmi sizdekide ?
Yok abiBende aldım teşekkürler, 9 taksitle mi aldınız: D
İlk çıktığındaki kadar avantajlı değil bence ama yine de çoğu siteye göre avantajlı olabiliyor. Şu an axess kartı daha avantajlı bence hepsiburada ya göre, bazı bilgisayar bileşenlerinde kendi kartına faizsiz 6 ay taksit verirken axess e 9 ay faizsit taksit verebiliyor.daha önce denemedim ilk kez deneyeceğim tüketen var mı daha önce ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hepsiburada kredi kartı baya avantajlı oluyor peşin fiyatına 9 taksit imkanı oluyor bir çoğu elektronik üründe premium world card visa özellik li değilmi sizdekide ?
Hayatima ilk defa ton balığindan tiksindim bunu yiyince normalde çok severimtat olarak nasıldır arkadaşlar?
bende 9 taksitle aldını sandımYok abipremium world karttan bahsediyorduk
![]()