🔥İndirim Zoko Emperor 2.750 TL Siyah ve Beyaz Akvaryum Kasa 7 Fanlı

bence fanların sana garezi var herhalde :) . bende kullanıyorum emperor serisini ses falan yok. Bu arada ses beklentiside önemli tabiii.
Bilmiyom hocam olabilir ama ilk startta sessiz sonlara doğru kapatmadan iyice gürültülü çalışıyor. tabi kulaklık olduğu için ben farketmiyorum ama vantilatörden bir tık sessiz çalışıyor ne yaparsam yapayım kesemedim sesini.
Evdeki davlumbaz neymis sizin üstadım 100e yakın kasasını aldım sattım toplayıp Hüseyin abinin. Hiç dediğin denk gelmedim dediğin gibi sese
bana denk gelmiş olabilir hocam 2 zoko kasa kullandım bunlardan biri game in game serisiydi özellikle game in game olan aşırı sesli. bir önceki kasanın sesinden çok şikayetçi değildim.

Bilmiyom hocam olabilir ama ilk startta sessiz sonlara doğru kapatmadan iyice gürültülü çalışıyor. tabi kulaklık olduğu için ben farketmiyorum ama vantilatörden bir tık sessiz çalışıyor ne yaparsam yapayım kesemedim sesini.

bana denk gelmiş olabilir hocam 2 zoko kasa kullandım bunlardan biri game in game serisiydi özellikle game in game olan aşırı sesli. bir önceki kasanın sesinden çok şikayetçi değildim.
Doğrudur üstadım teknolojik ürün sonucta modeller neydi sizin

Geri