Merdo.
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,248
Basık tofaş gibi olmuş hocam tekerlikleri içine göçmüş gibi sistem, güle güle kullan.
Basık tofaş gibi olmuş hocam tekerlikleri içine göçmüş gibi sistem, güle güle kullan.
beyaz kasa al direkt bence komple beyaz olsun bileşenleri çok iyi siyah kasa alma derimYapay zekaya çizdirdim benimki biraz daha minimal olacak. Bayram paralarını bu kasayla sıvı soğutmaya gömmek de pek mantıklı gelmiyor ama çok da güzel gözüküyor
Alıntıyı görüntüle
Bu seçenek daha makul geliyor ama biraz göz yoruyor o yüzden ikinci daha güzel hissettirdi.
Alıntıyı görüntüle
Beyaz ekran kartına beyaz kılıf mı yaptın hocam ?beyaz kasa al direkt bence komple beyaz olsun bileşenleri çok iyi siyah kasa alma derim
Evet cad programı ile ölçüleri alıp kendim tasarladım 3d yazıcıdan bastım , ilk hali bu daha güncelleme yapıcamBeyaz ekran kartına beyaz kılıf mı yaptın hocam ?
Valla güzel duruyor kasayı doldurmuş ve ekran detayı şahaneEvet cad programı ile ölçüleri alıp kendim tasarladım 3d yazıcıdan bastım , ilk hali bu daha güncelleme yapıcam![]()
Eyvallah hocam , asus dual model var vallahi kart avcumun içi kadar kasa çıplak duruyodu canıma tak etti güzel bir proje oldu benim için , daha geliştiricem boş zaman buldukca.Valla güzel duruyor kasayı doldurmuş ve ekran detayı şahane![]()
sıcaklığı artırmıyor muEvet cad programı ile ölçüleri alıp kendim tasarladım 3d yazıcıdan bastım , ilk hali bu daha güncelleme yapıcam![]()
birkaç dereceden bir şey olmaz besıcaklığı artırmıyor mu
bendede asus dual 4060 vardı gerçekten çok küçüktüEyvallah hocam , asus dual model var vallahi kart avcumun içi kadar kasa çıplak duruyodu canıma tak etti güzel bir proje oldu benim için , daha geliştiricem boş zaman buldukca.