shyNNN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 954
Baktılar sipariş çok ayıktılar kesin.999 görünüyor ve kod geçersiz bu ürün için. Sağlık olsun. Not: premium var.
Baktılar sipariş çok ayıktılar kesin.999 görünüyor ve kod geçersiz bu ürün için. Sağlık olsun. Not: premium var.
Olabilir hocam. Adamlar kesin burayı takip ediyorBaktılar sipariş çok ayıktılar kesin.
kapanmış gerigöremedim
Bir ara 4 tanesi marketlerde 100 liraydı şuan onlarda 140 180 civarı olmuşValla hocam üçlüsünün 180 lira olduğu yerde 24 tanesinin 686 olması ilgimi çekti açıkçası acaba tarihleri ne durumda olur
Çok merak ediyorum hangi yerler burayı takip ediyor : D, esnafın biri indirim yapmış sonra buraya bakıyor kendi konusu hemen kapatıyor gibi bişe: DDOlabilir hocam. Adamlar kesin burayı takip ediyor![]()
Bu satıcıyı bilmem ama bir çok büyük firma takipte emin ol.Çok merak ediyorum hangi yerler burayı takip ediyor : D, esnafın biri indirim yapmış sonra buraya bakıyor kendi konusu hemen kapatıyor gibi bişe: DD
konservenin tarihi uzun seneliktir.için rahat olsun o konuda.amerikalılar herhangi bir durumda onlarca sene önce konserve koyarlar sığınaklara.Valla hocam üçlüsünün 180 lira olduğu yerde 24 tanesinin 686 olması ilgimi çekti açıkçası acaba tarihleri ne durumda olur