Kasamda Kule Tipi Soğutucu Yamuk Yardım?

Şurdan belli zaten. Ön tarafa bakan vida havada kalmış gibi duruyor. Soğutucunun ayağı anakart soketine yerleşmiş ama vida oraya temas edememiş gibi. Arkasındaki vida ve ayak ise direkt kazık gibi diklemesine yerleşmiş

Alıntıyı görüntüle
hocam açıp sıktım çaprazlama denedim ama sağ taraf girerken sol taraf kısa kalıyor gibi tam anlamadım vidaları karşılaştırdığımdada aynı gibi gözüküyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam kasayı yan yatır, elektriklerini kes. kontrol et yamuk duruyorsa düzenle.
Vidaları çapraz sıka sıka gitmen lazım ,

Yakınlarda tanıdık bilgisayarcı varsa götür 5 dakika halletsin

Kule tipi içindeki kitapçıkta bile neleri kullanıcn nasıl kullanıcan resimli bir şekilde yazıyor. oradan da bakbilrsin

kutunun içinden 4 tane plastik tarzı bir şey çıkıyor, anakarta takarken onunla beraber takman gerekiyor.
Sanırım bunu yapmamışsın , muhtemelen sebeplerinden birisi bu
hocam bu modelde sanırsam o 4 tane dediğiniz şey yok youtubedan baktım bazı videolarına hiç çıkmıyor ama çıkardım az önce tam oturmaya çalışıyorum sağ taraftaki vidalarda sorun yokken soldakiler oturmuyor gibi sağdakilerle eşit anlamadım gitti

Son düzenleme:
hocam açıp sıktım çaprazlama denedim ama sağ taraf girerken sol taraf kısa kalıyor gibi tam anlamadım vidaları karşılaştırdığımdada aynı gibi gözüküyor

bunu yaparken anakartın arkasına takılan işlemci braketini bi yandanda arkadan bastır. Çünkü soğutucunun braketiyle arka braket tam denk gelmeli ki vidalama yaptığında vida otursun. Arkadaki braket anakarttan ayrılırsa vida yeterli şekilde derine inemez ve soğutucu havada kalır

Kullandığın işlemci ney yazmamışsın ama amd ise arkada şuna benzer braket olması lazım

IMG_2730.webp

Bu tablayı anakartın arkasından bastırman lazım. Çünkü vidalar üsttenbuna sabitlenecek. Soğutucunun braketiyle amdnin braketi arasında mesafe olursa vida havada kalır kısacası 👍

İntelse yine en azından arkada braket halen oluyor diye biliyorum

Soğutucu braketi
————— (vida başları)
İşlemci
————— (vidalama bitiş)
Arka braket

kargoda böyle geldiyse kargoda yamulmuştur aldığın yerle hemen iletişime geç takılı gönderildiğini ve yamulduğunu söyle takmayla alakalı bir durum değil bu.

Arkadaşımıza kim böyle ürünü takmakta sorun görmemişse veya kim bu ürünü kendisine satmışsa artık her kimse yazıklar olsun. İnsan bi şunu kontrol eder. Montajlarken insan utanır yahu. Sanki 3 yaşındaki bebeye oyuncak veriyolar. Yazık

IMG_2732.webp

Arkadaşımıza kim böyle ürünü takmakta sorun görmemişse veya kim bu ürünü kendisine satmışsa artık her kimse yazıklar olsun. İnsan bi şunu kontrol eder. Montajlarken insan utanır yahu. Sanki 3 yaşındaki bebeye oyuncak veriyolar. Yazık

Alıntıyı görüntüle
bu ne lan harbidenn ?

hocam bunu nerden aldın ?

kesinlikle aldığın yere yaz . Bu tarz şeyleri stajyerlere yaptırıyorlar normalde ve sonuç...

bu ne lan harbidenn ?

hocam bunu nerden aldın ?

kesinlikle aldığın yere yaz . Bu tarz şeyleri stajyerlere yaptırıyorlar normalde ve sonuç...
incehesaptan aldım hocam oem paket indirimli geliyor diye değişim istedim bakalım

Geri