RTX 5070 / 5060 Ti / 9070xt, Hangisi?

5060 ti hiç bir koşulda 5070'in önüne geçemez, işlemcisi daha güçlü olduğundan ve daha yüksek bant genişliğine sahip olduğundan işleme gücü çok daha yüksek. Vram her şey değil
dediğin şeyler hızı etkiliyor vram doldugu zaman hızın önemi kalmıyor ben 5070 in daha zayıf oldugunu savunmadım zaten

ya kim gddr7 ve 6 arasındaki farkı hissedecek yarma? adam corona aççam vray aççam demiyor render alıcam diyor. 9070xt işine yaramasa başlığa koymazdı herhalde
Vray * Corona için en ideali hangisi olur, 9070XT alacaktım 16GB oldugu ve fiyatı uygun olduğu için

35-36 YA NE ALCAĞIM
5060 Tİ 16 GB
5070 12 GB
9070 XT 16 GB

Hiç yayın açmadım ama Nvidianın mikrofon kaydı ile anlık ses temizleme programını kullanmıştım, ilk kullımda biraz da olsa orgazm ediyordu. :)

Ama belki sadece ismi ve mark gücü sebebiyle rtx... almışımdır, diğerini bilmiyorum.

bide intel mi amd mi ben hep intelciydim şimdi kafamda karışık

Vray * Corona için en ideali hangisi olur, 9070XT alacaktım 16GB oldugu ve fiyatı uygun olduğu için
Corona CPU render alır. Orada ekran kartını düşünme. **spesifik olarak, tek kullanım amacı V-Ray ise** 5070 daha mantıklı sebebi ise Cuda ve OptiX. Ama aynı zamanda oyun, f/p dengesi gibi öğeler işin içine girerse; 9070XT seçilir. Ama V-ray performansı **kritik** ise; 5070 seçilmeli.

işlemci modeline göre değişebilir sonuçlar, ai için cpu ya yük binmediği için çok önemli değil fakat diğer programları kullanmadım bilmiyorum

Konuyu biraz ortadan daldım ne tür amaçla kullanacaksın yapay zeka ise Nvidia ama 5070ti üstü alman mantıklı

Bu fiyat bandında kalacağım diyorsanız kesinlikle 9070xt

İşlemci olarak amd şuan için intelden güçlü fakat çoklu çekirdek ile işlerin varsa render vs intelin yeni serisi fiyatına göre güzel

Geri