Eymen ilhan
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
3 4 gün önce falan cs oynarken bilgisayar aniden dondu kasa üstündeki tuştan bilgisayarı aç kapa yaptığımda ana kart sarı ışık arızası verdi daha sonra ramleri tak çıkar yapıp biraz kurcaladım en son tek ram i a2 slot a taktım biraz bekledim 2 3 dakika sarı ışık yandıktan sonra pc kendine geldi daha sonra tekrar 2. ram i b2 slot a taktım gene 2 3 dakika sarı ışık yandı sonra ekran geldi sonraki gün bilgisayarı açıp su almaya gittim 2 dk felan sürmüştür max geldiğimde bilgisayar gene donmuştu aynı şekilde kasadaki güç düğmesinden aç kapat yaptım yine 2 3 dakika sarı ışık yandıktan sonra bilgisayar açıldı bu sorun 3 4 gündür var bilgisayarı her ilk açışımda ve kullanırken kesin 1 2 kere donuyo ve hep aç kapat yapıp 2 3 dk sarı ışığı bekliyorum ışık yandığı süreçte ekran siyah kalıyo ama bilgisayar fanları ekran kartı felan çalışıyo sadece ekran gelmiyo 2 3 dk sonrada sarı ışık sönüyo ekran geliyo
bide bu olaydan sonra pc de bariz bi yavaşlama var normalde 100 mb ile indirme yapan internet 10 lara düştü internetten hız testi bile yapamıyorum sürekli upload test eror diyo bilmiyorum bu ram olayıyla alakası varmı ama internetin yavaşlaması da bu olaydan sonra oldu yardım edebilecek varsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler
ram - kingston fury beast 64gb 32x2 ddr5 5600mhz
ana kart - asus tuf gaming b760m plus
bide bu olaydan sonra pc de bariz bi yavaşlama var normalde 100 mb ile indirme yapan internet 10 lara düştü internetten hız testi bile yapamıyorum sürekli upload test eror diyo bilmiyorum bu ram olayıyla alakası varmı ama internetin yavaşlaması da bu olaydan sonra oldu yardım edebilecek varsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler
ram - kingston fury beast 64gb 32x2 ddr5 5600mhz
ana kart - asus tuf gaming b760m plus
En son bir moderatör tarafından düzenlendi: