ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,372
en azından 2k alman lazım bütçe neydipeki ne yapmam lazım
en azından 2k alman lazım bütçe neydipeki ne yapmam lazım
6 ila 7 bin arası düşünüyorum fakat biraz esneme yapabilirim bi 2 bin tl onun üstü daha sonra almama yol sebep olabiliren azından 2k alman lazım bütçe neydi
6 ila 7 bin arası düşünüyorum fakat biraz esneme yapabilirim bi 2 bin tl onun üstü daha sonra almama yol sebep olabilir
15 çıkmamam daha sonra almalık olarak 11 kadar çıkabilirim en fazla birde arada bir nintendo oynamak istediğim için sadece nintendo çalıştırdığımda fhd çeksem sıkıntı çeker miyim ?
5070ti kullanıyon daha iyi bişey al bence. 15 bin civarına çıkarsan başka önerilerim var
sırf switch alacaksın diye fhd monitör almak şuna benziyor, benim memleketin yolları kötü ben bmw değil de şahin alayım.15 çıkmamam daha sonra almalık olarak 11 kadar çıkabilirim en fazla birde arada bir nintendo oynamak istediğim için sadece nintendo çalıştırdığımda fhd çeksem sıkıntı çeker miyim ?
yok zaten switch var hediye geldi bende değerlendirmek için salonda duracağına odamda dursun diyorumsırf switch alacaksın diye fhd monitör almak şuna benziyor, benim memleketin yolları kötü ben bmw değil de şahin alayım.
![]()
KTC M27T6S 27" 1Ms 200Hz 2K QHD HDR1000 QD-Mini LED IPS Gaming Monitör
KTC M27T6S 27" 1Ms 200Hz 2K QHD HDR1000 QD-Mini LED IPS Gaming Monitörteknoklik.com
şuna bütçe çıkarsa al 13 bine başka model önercektim bitmiş. 5070 ti'ın hakkı 7 8 binlik monitör değil valla. switchlede kullanırsın ayarlar onu kendi
tamam güzel bi monitör al ana monitörün ne seninyok zaten switch var hediye geldi bende değerlendirmek için salonda duracağına odamda dursun diyorum
ASUS TUF GAMING 31.5″ VG32VQ 144Hz 2k 1ms 2xHDMI DP FreeSync Gaming Monitör var bendetamam güzel bi monitör al ana monitörün ne senin
yani bütçe varsa dediğim monitör senin sisteme çok akar. arada uçurum fark görürsünASUS TUF GAMING 31.5″ VG32VQ 144Hz 2k 1ms 2xHDMI DP FreeSync Gaming Monitör var bende
peki nintendo oynamak istediğim zaman orada herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ? hediye gelince bende hiç araştırmadım etmedim gittim sadece çip attırdım monitörde bir sıkıntı olmasını istemem dediğim gibi hem ikinci monitör hem nintendo için kullanmak istiyorum söylediklerin aklıma güzelce yattıyani bütçe varsa dediğim monitör senin sisteme çok akar. arada uçurum fark görürsün
yaşamazsın, 2k monitörde 1080p video izlemek gibi düşünpeki nintendo oynamak istediğim zaman orada herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ? hediye gelince bende hiç araştırmadım etmedim gittim sadece çip attırdım monitörde bir sıkıntı olmasını istemem dediğim gibi hem ikinci monitör hem nintendo için kullanmak istiyorum söylediklerin aklıma güzelce yattı
çok teşekkür ederim son isteğim olarak bir iki monitör daha tavsiye edersen çok mutlu olurum tekrardan teşekkürleryaşamazsın, 2k monitörde 1080p video izlemek gibi düşün
ya aslında bütçeyi zorlama diye tcl 27g64 önerecektim de stok bitmiş. yani bundan sonrası olede çıkman lazım, onlar da pahalı. 15 bin civarına şu an türkiye piyasasında alabileceğin en iyi monitör bu.çok teşekkür ederim son isteğim olarak bir iki monitör daha tavsiye edersen çok mutlu olurum tekrardan teşekkürler