🔥İndirim Patriot Viper Venom 64 GB 6000/30 RGB 7099TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

MoonWalk

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,783
16gb yeter derken alsam birini satsam diye düşünmeye başladım

16gb yeter derken alsam birini satsam diye düşünmeye başladım
Trident Z5 serisini paylaşanlar vardı, 32 GB olarak 5.5k üstünde fiyatları var. Mantıksız değil bu düşünce.

• Beğen
Reaksiyonlar: H061
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
bu fiyatlarda alamıyoruz artık :)

Uygunsuz Dil
bu ***** aynı anda 2 konuyu birden hortlatmış, ceza falan değil direk silin hesabı geçin mesela
bu söyleyeceklerimi argolu biçimde düşünebilirsin, ben ramlerimi bu fiyattan aldığım için sen ezik olduğun için şuan alamıyorsun :) aldığım fiyattaki konuya denk gelince de yorumumu yaptım. senin gibi pis fakirler anca forumlardan indirim kovalar. :)

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
bu söyleyeceklerimi argolu biçimde düşünebilirsin, ben ramlerimi bu fiyattan aldığım için sen ezik olduğun için şuan alamıyorsun :) aldığım fiyattaki konuya denk gelince de yorumumu yaptım. senin gibi pis fakirler anca forumlardan indirim kovalar. :)
validene bi posta daha sövdüm ama yazık kadına içerde oturuyor hiçbir şeyden haberi yok

Uygunsuz Dil
validene bi posta daha sövdüm ama yazık kadına içerde oturuyor hiçbir şeyden haberi yok
validem yok :) git ağzını yıka açlıktan ağzın kokuyor :) hatta benim 32 gb ramleri veriyim sana 4 binden . ama paran yok ki alamazsın :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,234,879
Üyeler
201,603
Son üye
Alicanakman
Geri