Discord İçin En Güvenli Yol ??

WinTr

80+
Reaksiyon skoru
8
Discorda girmek için VPN leri güvensiz buluyorum.Harici girebileceğim bir yol var mıdır

La tam foruma gireyim dedim haberini vermişler mi diye discord açılmış Beyler ben vpn ve dpi olmadan PC de mobilde açtım karşımda şuan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şaka yapmıyorum Allah carpsin

dün akşamda denedim anlık girdi sonra tekrar denedim girmedi , şuan da bende girmiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@hopecrash dns değiştirmem yetiyor mu sadece

Online VPN'lere güvenmiyorsan kendi VPN tünelini oluşturacaksın. En güvenli yol benim yaptığım. Digital Ocean'dan Frankfurt'ta host aldım, Wireguard ile kendi VPN tünelimi kurdurdum. Böyle yaparsan tüm interrnetin tabi ki Frankfurttan çıkar, sadece DC için ayarlamak için firewall kurulması lazım onun içinde 2.pc'ye firewall kurulup allias ayarlarından DC' yi ve ya istediğin ne varsa VPN'den çalışacak şekilde ayarlaman lazım. Steam yasakları geleceği zaman kendim bu setup'ı yaptım, sadece Steam ve DC'yi VPN'den çalışacak şekilde ayarladım. Bu şekilde bir setup ile CS'de 30-60 ping değerleri aldım. 😎
Ama bunlara gerek yok hiç bir şey istemiyorsan gir Chrome ayarlarına DNS'yi Cloudfire yaptıktan sonra tarayıcıdan girebilirsin.

Proton VPN indir kullan güvenilmeyecek bir durum yok. Ya da DPI yapacaksın kendi cihazında. Ama biraz uğraştırıcı.

Exitlag indirebilirsin

Geri