❌İndirim Bitti! Proteinocean Protein Bar 36tl

İçindeki bir şeye intoleransın var hocam fındık fıstık vs olabilir aynı banttan çıktığı için çapraz bulaşma yapıyor. Laktoz olsa bilirsiniz diye düşünüyorum.
Proteinoceanınkini ben de tam sindiremiyom oturuyor mideye
Beni fena kesiyor, tatlı isteğimi ve açlık hissiyatımı alıp götürüyor. Bundan önce fellas tüketiyordum o tamamen mideme oturuyordu ama bu çok daha iyi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Destek ile konusuyorum şuan şehir dışına çıkıcam kaçırmamak için gideceğim yerdeki migrasa sipariş vericem oraya uğrayıp almayı planlıyorum ama bir türlü olmadı
%20 indirimi kapatmışlar sende de öyle mi yoksa tek 1 kere mi kullanıma özel.

Son düzenleme:
Hocam ürün gözüküyor sipariş seçeneğide veriyor ama indirim düşmüyor

Destek bekletiyor sizi arayacağız diye

Fiyatta bu şekilde herhangi bir indirim yok
Alma öyle başka hesaptan dene bence

Az önce 12 tane sipariş geçtim, konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: 7mit
muscle station marka karamelli bar a101lerde 18 tl suan ben 1 kutu aldım supplementler sitesinde 24 adeti 1100 tl

muscle station marka karamelli bar a101lerde 18 tl suan ben 1 kutu aldım supplementler sitesinde 24 adeti 1100 tl
1787057828727.webp

Bende denedim tadı sıkıntılı bu ürünün, değmez hocam.

arkadaşlar indirim görünüyor fiyat düşmüyor bendede
1787058177516.webp

Daha önce yararlandıysan %20 gözükmez. Başkasının telinden deneyebilirsin. Ben 24 adet kedi telefonumdan 24 adet validenin telefonundan geçtim. Kendi telefonundan başkasının hesabına girersen bile fark ediyorlar indirim gözükmüyor farklı cihaz olması şart.

Alıntıyı görüntüle

Daha önce yararlandıysan %20 gözükmez. Başkasının telinden deneyebilirsin. Ben 24 adet kedi telefonumdan 24 adet validenin telefonundan geçtim. Kendi telefonundan başkasının hesabına girersen bile fark ediyorlar indirim gözükmüyor farklı cihaz olması şart.
ürün gözükmüyor uygulamada kaldırmışlarmı acaba

Destek işi halletti indirimli fiyattan aldım

Yarın sabah gidip teslim Alıcam

Geri