🔥İndirim Ktc M27t6s 2k Qd-Mini Led Ips Beyaz Monitör 14.999 TL!

RTX 5060 kötü bir kart mı? Evet 8gb ve kas gücü kötü. 11k ya satılsa F/p olmuyor mu? Kral ilan edilmez mi forumda? Evet. G5 de aynı hesap. Bunu ayırt edemediysen daha fazla diyecek sözüm yok. Kaldı ki ben g5 önerirken hep kusurlarını söylerdim. Şu an diğer modeller ile aynı paraya satılıyor neredeyse cünkü diğerleri aşırı düştü. Mantıken önermiyorum artık.
5060 11ken 8e düşüyor sonra başka bir model çıkıyor ya bu 5060 ın da fanları adam akıllı dönmüyor demezsin senin şuan yaptığın bu sende bunu anlamıyorsun sanırım. bugün ak yarın bok demezsin aylarca önerdiğin ürünü bir tane argümanını güçlendirmek için hiç ettin ya
Hacı hazırcı olma karşıdan beklemen gerekmiyor bu kadar, sana link attım bana diyorsun ki e hani link nerde bu nedir şimdi?
hazırcılıkla ne alakası var edge lit ips yazdığın modellerin hiçbiri satışta değil kafa mı buluyorsunuz arkadaş insanlarla böyle bir monitör var ama türkiyede satılmıyor bunu önersen kime ne faydası olacak ?

5060 11ken 8e düşüyor sonra başka bir model çıkıyor ya bu 5060 ın da fanları adam akıllı dönmüyor demezsin senin şuan yaptığın bu sende bunu anlamıyorsun sanırım. bugün ak yarın bok demezsin aylarca önerdiğin ürünü bir tane argümanını güçlendirmek için hiç ettin ya

hazırcılıkla ne alakası var edge lit ips yazdığın modellerin hiçbiri satışta değil kafa mı buluyorsunuz arkadaş insanlarla böyle bir monitör var ama türkiyede satılmıyor bunu önersen kime ne faydası olacak ?
O zaman da mat oled ama şu an en ucuz oled, rakipsiz bu fiyata demişti hatırlıyorum. Hep eksilerini anlattı. Dp portundan, parlaklığından, kaplamasından bahsetti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O zaman 20 binin altına başka oled yoktu

O zaman da mat oled ama şu an en ucuz oled, rakipsiz bu fiyata demişti hatırlıyorum. Hep eksilerini anlattı. Dp portundan, parlaklığından, kaplamasından bahsetti
dp portu upgrade oluyor dsc ile de 180 hz veriyor upgrade olmasada

@GGbaba

Ben önermedim sen sorularını sordun yanıtladım bilgi verdim. Modellerin çıkış yılıyla ya da stokla ilgili bir lafım olmadı. Anlayacağın orada bir model önerim olmadı.

Son düzenleme:
beyler araya giiyoroum ama ortam sıcakken sormak istedim,
Konudaki monitör mü yoksa Lg Ultragear Gx7 27gx704a-b mı alayım arada fiyat farkı var biliyorum ama sorun değil bütçem dahilinde birini alacağım günde 4-5 saat oynarım işten fırsat bulursam

Miniled istese de oledin verdiği renkleri veremiyor gibi görünüyor.Pikselin kendi ışığı ile arkadan aydınlatma bambaşka şeyler

Ekler

• 1000001543.webp
    1000001543.webp
    79.9 KB · Hit: 86
Neden eleştiri olmasın? O diyecek ki, "Ben yanlış düşündüm, insanları yanlış yönlendirdim, kusura bakmayın." Bu kadar basit bir şey. Zaten piyasaya er ya da geç mini LED'ler, alternatif OLED monitörler girecekti; bunu görmek için kâhin olmaya gerek yok.
söyleseydin ya kahin olmaya gerek yoksa, 6 ay bekleyin 6 ay monitörsüz kullanın sonra iyisini ucuza alırsınız diye

OLED' i hala tercih ederim. KTC alana da saygı duyarım G5 de şahsen olede yönelirdim.

Oledin pratik gecikmesizliği başka bir şey onu denemeniz lazım bir de kontrast miniled de falan da iyi ama miniled pratikte sorunsuz calısmıyor genel gözlemlediğim kadarı ile

Fanları adam akıllı dönmüyor demek sorunlu demektir. G5 sorunlu bir monitör değil. Görüntü kalitesi IPS veya va dan kat kat iyi. Ekranın yüzeyinde mat kaplama var ki bazısı da mat seviyor. Geçen gün birisi ekranda yüzümü görmek istemiyorum mat daha iyi diyordu örnek.

söyleseydin ya kahin olmaya gerek yoksa, 6 ay bekleyin 6 ay monitörsüz kullanın sonra iyisini ucuza alırsınız diye
Monitör üstadı o, biz mi söyleyelim? Kafadan 500 tane monitörün teknik özelliklerini, fiyatını, piyasasını biliyordur. Kendi bile söylemişti diye hatırlıyorum, yakında farklı çeşit OLED ve mini LED monitörler gelecek diye tier lista ona göre konumlandırabilirdi

beyler araya giiyoroum ama ortam sıcakken sormak istedim,
Konudaki monitör mü yoksa Lg Ultragear Gx7 27gx704a-b mı alayım arada fiyat farkı var biliyorum ama sorun değil bütçem dahilinde birini alacağım günde 4-5 saat oynarım işten fırsat bulursam
bu konudaki ürünün alacağın en ucuz olede kıyasla farkı oledde hdr tam deneyimleyemiyorsun, bunda deneyimleyebiliyorsun
lg çıkarsan hdr deneyimleyebildiğin oled alabiliyorsun ama 3. nesil woled olduğu için ömrü daha kısa, 4 yıl kullanır değişirim dersen 704a-b öneririm

@GGbaba

Ben önermedim sen sorularını sordun yanıtladım bilgi verdim. Modellerin çıkış yılıyla ya da stokla ilgili bir lafım olmadı. Anlayacağın orada herhangi bir model önerim olmadı.
DÜZ IPS ekrana ips glowu engelleyebilirsin bu teknoloji var diye girdin bende ips glowu olmayan ips mi var dedim sen var dedin ahanda bu teknoloji dedin bilmiyordum öyle bir şey olduğunu çünkü ips modellerin hiçbirinde olanı görmedim görmediğim birşeyin varlığından haberdar değildim bunu kenara bıraktım.

bana bir sürü şey yolladın girdim hepsini okudum mini ledlerde daha çok olan bir katman tamam anladım sana sordum IPS lerde hangisinde var bir tane model göndermedin çünkü türkiyede satılan bir tane model yok bende sana bunu söyledim IPS olarak bu teknoloji kullanan bir tane model yok yani ips glow olmayan ips monitör yok en azından türkiyede yok yanlış nerede burada ? yani sorduğum ips glow olmayan ips monitör mü var türkiye için doğru bir önerme.
Fanları adam akıllı dönmüyor demek sorunlu demektir. G5 sorunlu bir monitör değil. Görüntü kalitesi IPS veya va dan kat kat iyi. Ekranın yüzeyinde mat kaplama var ki bazısı da mat seviyor. Geçen gün birisi ekranda yüzümü görmek istemiyorum mat daha iyi diyordu örnek.
hoca laf ebeliği yapma sana göre adam akıllı dönmeyen belki bana göre adam akıllı dönüyordur anlatmak istediğimi gayet anladığını düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Konu o değil ki, ben tayfunun dediklerini söylüyorum
Tayfun söyleyemiyor mu kendi dediklerini ?

Geri