🔥İndirim Ktc M27t6s 2k Qd-Mini Led Ips Beyaz Monitör 14.999 TL!

DÜZ IPS ekrana ips glowu engelleyebilirsin bu teknoloji var diye girdin bende ips glowu olmayan ips mi var dedim sen var dedin ahanda bu teknoloji dedin bilmiyordum öyle bir şey olduğunu çünkü ips modellerin hiçbirinde olanı görmedim görmediğim birşeyin varlığından haberdar değildim bunu kenara bıraktım.

bana bir sürü şey yolladın girdim hepsini okudum mini ledlerde daha çok olan bir katman tamam anladım sana sordum IPS lerde hangisinde var bir tane model göndermedin çünkü türkiyede satılan bir tane model yok bende sana bunu söyledim IPS olarak bu teknoloji kullanan bir tane model yok yani ips glow olmayan ips monitör yok en azından türkiyede yok yanlış nerede burada ? yani sorduğum ips glow olmayan ips monitör mü var türkiye için doğru bir önerme.

hoca laf ebeliği yapma sana göre adam akıllı dönmeyen belki bana göre adam akıllı dönüyordur anlatmak istediğimi gayet anladığını düşünüyorum
G5 sorunlu bir monitör değil gereksiz uzatıyorsun şu an. Glossy modellere göre dezavantajı ekranda mat bir kaplama olması lcd monitörler givi yani herkesin bildiği mat kaplama. Bu sorunlu olduğu anlamına gelmez. Samsung bunu bilerek koyuyor. Önerirken de hep söylüyorum 5k ekleyebilirsin çok fark var mat kaplama kötü diyorum zorla aldırmıyorum. Adam bütçem çıkmıyor diyorsa Edge lit IPS yerine oled g5 öneriyordum gayet mantıklı. Bir dahakine sen g5 yerine Edge lit IPS önerirsin o zaman hacı.

Lafları cımbızla çekmek isteyince sen ya bravo sana 25 bin tl olan ürüne karşı 20 bin tl ye g5 alınır dedim ya haksız oldum adamın bütçesi olduğu zaman hep zorladım 25k ya Glossy al diye. Konularda var mıydın? Yoktun ne anlatıyorsun? Mini LED de olmayınca 20k ya ne önerecektim Edge lit IPS mi? Tcl ve ktc yeni piyasaya girdi o zaman yoktu. 25k en ucuz glossy oled samsung g5 ise 20 bin tl. Ne önerirsin söyle 6 ay bekle yenisi gelir belki mi dersin
Hocam niyetin iyi ama katalog bilgisi hareketleri bunlar. Yarın 2 foto kıyas gelsin miniled modelini boklarsın. G5e yaptığın gibi. birini yüceltmen için diğerini gömmene gerek yok

Hocam niyetin iyi ama katalog bilgisi hareketleri bunlar. Yarın 2 foto kıyas gelsin miniled modelini boklarsın. G5e yaptığın gibi. birini yüceltmen için diğerini gömmene gerek yok
20k ya cıkarsa laf edebilirim evet 15k ya gayet iyi eğer kronik bir sorunu varsa bilmiyorum araştırmadım çünkü UĞRAŞACAK zamanım yoktu. Sana zahmet gidip araştırda bilgi ver o zaman millete. Oturduğun yerden sallamayı bırakırsın belki.

DÜZ IPS ekrana ips glowu engelleyebilirsin bu teknoloji var diye girdin bende ips glowu olmayan ips mi var dedim sen var dedin ahanda bu teknoloji dedin bilmiyordum öyle bir şey olduğunu çünkü ips modellerin hiçbirinde olanı görmedim görmediğim birşeyin varlığından haberdar değildim bunu kenara bıraktım.

bana bir sürü şey yolladın girdim hepsini okudum mini ledlerde daha çok olan bir katman tamam anladım sana sordum IPS lerde hangisinde var bir tane model göndermedin çünkü türkiyede satılan bir tane model yok bende sana bunu söyledim IPS olarak bu teknoloji kullanan bir tane model yok yani ips glow olmayan ips monitör yok en azından türkiyede yok yanlış nerede burada ? yani sorduğum ips glow olmayan ips monitör mü var türkiye için doğru bir önerme.

hoca laf ebeliği yapma sana göre adam akıllı dönmeyen belki bana göre adam akıllı dönüyordur anlatmak istediğimi gayet anladığını düşünüyorum

Yanlış bilgini düzelteyim öncelikle. Bu bahsettiğim Polarizerlar IPS Glowu tamamen engellemiyor görünümünü etkileyip azaltıyor. Benim %100 engelliyor diye geçen bir lafım olmadı bunu şimdi sen söylüyorsun senin söylemin.

Dediğim gibi Türkiyeden ülkemizden bahsetmedim, mevcut olan vaziyeti açıkladım yani durum tespiti.

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
15 bin civarına miniled mi yoksa 5-10 daha fırlat oled mi al dersiniz

20-21k iken F/P kralı :ROFLMAO: :ROFLMAO: aradan 4-5 ay geciyor 15k ya alınmaz diyor. Tam troll, aman firmaların fiyatlarına laf söyleme kızar.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mat kaplama var loş ortamda rahat kullanılır diyip insanlara tavsiye verdi aldırttı resmen 2 ay gecti mağarada yaşamıyorsan alma diyor. :ROFLMAO:
Yalan söylemeye utanmıyorsun değil mi? 15k ya alınmaz dediğimi iddia ediyorsun ya kanıt var mı? Güncel fiyatı 18 bin tl bu monitörün. Bu fiyattan alınmaz diyorum.

Bak bakalım ne demişim samsung g5 icin 14k uygun fiyat yani alınabilir konuşmuşum kötü almayın dememişim.
17223.webp

Ama sen g5 kullandıgın icin kötüleyince zoruna gitti
17221.webp

Son düzenleme:
G5 sorunlu bir monitör değil gereksiz uzatıyorsun şu an. Glossy modellere göre dezavantajı ekranda mat bir kaplama olması bu sorunlu olduğu anlamına gelmez. Samsung bunu bilerek koyuyor. Önerirken de hep söylüyorum 5k ekleyebilirsin çok fark var mat kaplama kötü diyorum zorla aldırmıyorum.
ben sorunlu olduğunu söylemiyorum hala sorunlu olduğunu söylediğimi düşünüyorsun ama sen argümanını güçlendirmek için baya bir sorunlu olduğunu söylüyorsun aşağıda g5 al derken hdr performansı berbat bak bu morarıyor dp portu 1.2 diye söylemiyordun bak çok yardımın oldu bana inkar etmiyorum Ama Pahalıya pahalı dediğim için bana boş yorum yazamazsın arkadaşım Pahalı çünkü Doğmamış çocuğa don biçmeye gerek yok. Zam gelecek olması şuan ki fiyatlarının yüksek olduğu gerçeğini değiştirmez.
1787064357189.webp

Neden eleştiri olmasın? O diyecek ki, "Ben yanlış düşündüm, insanları yanlış yönlendirdim, kusura bakmayın." Bu kadar basit bir şey. Zaten piyasaya er ya da geç mini LED'ler, alternatif OLED monitörler girecekti; bunu görmek için kâhin olmaya gerek yok.
Piyasaya er ya da geç gelecekti (6 ay sonra) yani alacak adama 6 ay daha bekle rakip gelecek diyeyim öyle mi? Sen biliyor muydun 6 ay önce bunları?

Şaka mı bu yorumlar ya mini led oled gelecekti diyor geleceği biz de biliyoruz tarihi bilmiyoruz ya hani. Şu an rtx 5000 öneren adama da 2 sene sonra rtx 6000 varken 2 yıl önce rtx 5000 niye önerdin kusura bakma mı demeli?

1- 6 ay beklemeyi kimse göze almaz.
2- kimse tarihi bilmiyordu

Teknoklik, tcl ile bağım mı var nereden bilecektim ne zaman geleceklerini?

O zaman KTC Mini LED almayı in 6 ay sonra başka mini led oledler gelecek diyorum. Bana 6 ay sonra aynı fiyata daha iyisi gelirse niye önerdin demeyin. Saçmalık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben sorunlu olduğunu söylemiyorum hala sorunlu olduğunu söylediğimi düşünüyorsun ama sen argümanını güçlendirmek için baya bir sorunlu olduğunu söylüyorsun aşağıda g5 al derken hdr performansı berbat bak bu morarıyor dp portu 1.2 diye söylemiyordun bak çok yardımın oldu bana inkar etmiyorum Ama Pahalıya pahalı dediğim için bana boş yorum yazamazsın arkadaşım Pahalı çünkü Doğmamış çocuğa don biçmeye gerek yok. Zam gelecek olması şuan ki fiyatlarının yüksek olduğu gerçeğini değiştirmez.
Alıntıyı görüntüle
Mini led e karşı eksileri bunlar evet ışıkta morarıyor hdr performansı kötü bunları sakladım mı? Yoksa hep söyledim mi? Buna bakacaksınız. Kimse size g5 morarmıyor alın demedi. Her zaman söyledim her zaman mat kaplama kötü mat kaplama kötü dilimde tüy bitti. Dememişim gibi anlatıyorsun. Bğtcesinde doğru düzgün mini led veya Oled yoktu Edge lit yerine önerdim şimdi mini led seçenekler var mini led ile kıyaslıyorum. Eğer mini led veya glossy olmasaydı benzer fiyatta g5 yine önerirdim. Bu ikisini ayırt etmen lazım.

Yanlış bilgini düzelteyim öncelikle. Bu bahsettiğim Polarizerlar IPS Glowu tamamen engellemiyor görünümünü etkileyip azaltıyor. Benim %100 engelliyor diye geçen bir lafım olmadı bunu şimdi sen söylüyorsun senin söylemin.

Dediğim gibi Türkiyeden ülkemizden bahsetmedim, mevcut olan vaziyeti açıkladım yani durum tespiti.
arkadaşım yanlış bilgi vermiyorum ben yüzde 100 engellemesin sana sorduğum soru ips glow olmayan ips monitör var mı sende dedin var bunu azaltabiliyorlar ben azaltamadıklarını iddaa ettim çünkü ATW STW polarizerden haberim yoktu bilmediğimi söylüyorum zaten. ips glow olmayan bir ips monitör var mı diyorum türkiyede satılan yok arkadaşım o zaman bir konuya gelipte neden kronik ips glow problemi var diye bir konu linki atıyorsun.
1787065132487.webp

arkadaşım yanlış bilgi vermiyorum ben yüzde 100 engellemesin sana sorduğum soru ips glow olmayan ips monitör var mı sende dedin var bunu azaltabiliyorlar ben azaltamadıklarını iddaa ettim çünkü ATW STW polarizerden haberim yoktu bilmediğimi söylüyorum zaten. ips glow olmayan bir ips monitör var mı diyorum türkiyede satılan yok arkadaşım o zaman bir konuya gelipte neden kronik ips glow problemi var diye bir konu linki atıyorsun.
Alıntıyı görüntüle

Bir dahaki sefer bana karşı çıkmadan evvel daha iyi araştır o zaman öyle sor. Sorun var o yüzden atıyorum kafan nasıl çalışıyor senin.

Bir dahaki sefer bana karşı çıkmadan evvel daha iyi araştır o zaman. Sorun var o yüzden atıyorum kafan nasıl çalışıyor senin.
tamam paşam araştırdım işte söylediğin teknoloji türkiyede hiçbir DUZ IPS monitörde yok senin kafan nasıl çalışıyor? basit motor reflekslerin yerinde mi? okuduğunu anlayabiliyor musun ? Burda türkiyede olmayan monitör önerip ne elde etmeye çalışıyorsun ? kronik ips glow ne demek ips monitörde ips glow zaten var olmayan yok en azından türkiyede yok atw stw olanda yüzde yüz kesmiyormuş demekki ips glow bütün ips glowda var önermesi gene doğru oluyor sıkıntı nedir ? okudğunu anla öyle cevap ver bana birdahakine.

Geri