- Konu Sahibi Konu Sahibi
G5 sorunlu bir monitör değil gereksiz uzatıyorsun şu an. Glossy modellere göre dezavantajı ekranda mat bir kaplama olması lcd monitörler givi yani herkesin bildiği mat kaplama. Bu sorunlu olduğu anlamına gelmez. Samsung bunu bilerek koyuyor. Önerirken de hep söylüyorum 5k ekleyebilirsin çok fark var mat kaplama kötü diyorum zorla aldırmıyorum. Adam bütçem çıkmıyor diyorsa Edge lit IPS yerine oled g5 öneriyordum gayet mantıklı. Bir dahakine sen g5 yerine Edge lit IPS önerirsin o zaman hacı.DÜZ IPS ekrana ips glowu engelleyebilirsin bu teknoloji var diye girdin bende ips glowu olmayan ips mi var dedim sen var dedin ahanda bu teknoloji dedin bilmiyordum öyle bir şey olduğunu çünkü ips modellerin hiçbirinde olanı görmedim görmediğim birşeyin varlığından haberdar değildim bunu kenara bıraktım.
bana bir sürü şey yolladın girdim hepsini okudum mini ledlerde daha çok olan bir katman tamam anladım sana sordum IPS lerde hangisinde var bir tane model göndermedin çünkü türkiyede satılan bir tane model yok bende sana bunu söyledim IPS olarak bu teknoloji kullanan bir tane model yok yani ips glow olmayan ips monitör yok en azından türkiyede yok yanlış nerede burada ? yani sorduğum ips glow olmayan ips monitör mü var türkiye için doğru bir önerme.
hoca laf ebeliği yapma sana göre adam akıllı dönmeyen belki bana göre adam akıllı dönüyordur anlatmak istediğimi gayet anladığını düşünüyorum