🔥İndirim Ktc M27t6s 2k Qd-Mini Led Ips Beyaz Monitör 14.999 TL!

Monitör üstadı o, biz mi söyleyelim? Kafadan 500 tane monitörün teknik özelliklerini, fiyatını, piyasasını biliyordur. Kendi bile söylemişti diye hatırlıyorum, yakında farklı çeşit OLED ve mini LED monitörler gelecek diye tier lista ona göre konumlandırabilirdi
Böyle bir şey yok. Ben nereden bileceğim ne zaman geleceğini? Hiç bir zaman bunları araştırmadım iddia da etmedim. Soranlara da bilmiyorum dedim. Araştırsamda bilemezdim tcl veya Teknoklik ile bağım yok çünkü.

G5 ederi 14-15k en fazla. Ki şu an ktc sorunlu değilse (araştırmadım mini led qd iyi duruyor, mükemmel demedim uygun fiyatlı dedim zaten) neyse g5 gecenlerde 14k ya düşünce uygun fiyatlı alınabilir tarzı yorum yaptım almayın demedim.

Kanıt:
17223.webp

Başka bir konuda da bu fiyattan alın demiştim ama konuyu bulamadım. Güncel fiyatından ötürü önermiyorum cünkü rakip cok g5 alınmaz değil g5 bu fiyata alınmaz şu an. 6 ay öncekinin şartları başkaydı şu an başka.

18k g5 pahalı cünkü 1k farkla glossy var daha ucuza mini led var
14k g5 alınır ama ben yine de ktc yi araştırdım iyi optimize etmişler ise ktc alırdım.

@GGbaba

Önermedim diyorum hâlâ aynı şeyi yazıyor adam okuma sende yok anlaşılan. Geçmiş mesajları tekrar bir daha DİKKATLİ oku.

Ayrıca o modeller satıldı vardılar bir zamanlar stokta, sektörden bihabersin gelmişsin burada saçmalıyorsun.

Konu mahşer alanı şimdi monitör arayan ama hiç bilgisi olmayan biri olarak kafam çok karıştı bu ürün alınır mı alınmaz mı
Ben ürünün ne olduğunu bile unuttum kim haklı çıkacak onu merak ettim diye okuyorum :D

Böyle bir şey yok. Ben nereden bileceğim ne zaman geleceğini? Hiç bir zaman bunları araştırmadım iddia da etmedim. Soranlara da bilmiyorum dedim

G5 ederi 14-15k en fazla. Ki şu an ktc sorunlu değilse (araştırmadım mini led qd iyi duruyor, mükemmel demedim uygun fiyatlı dedim zaten) neyse g5 gecelerde 14k ya düşünce uygun fiyatlı alınabilir tarzı yorum yaptım almayın demedim.

Kanıt:
Alıntıyı görüntüle

Başka bir konuda da alın demiştim ama konuyu bulamadım. Güncel fiyatından ötürü önermiyorum cünkü rakip cok g5 alınmaz değil g5 bu fiyata alınmaz şu an. 6 ay öncekinin şartları başkaydı şu an başka.
1787066128159.webp

olede yakın paraya miniled mi alacaz şimdi HDR iyi diye :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@GGbaba

Önermedim diyorum hâlâ aynı şeyi yazıyor adam okuma sende yok anlaşılan. Geçmiş mesajları tekrar bir daha DİKKATLİ oku.

Ayrıca o modeller satıldı vardılar bir zamanlar stokta, piyasadan bihabersin gelmişsin burada saçmalıyorsun.
okuduğunu anlamadan bana cevap yazma arkadaşım.

Alıntıyı görüntüle
olede yakın paraya miniled mi alacaz şimdi HDR iyi diye :)
Bu yorumdan ne çıkarıcaz? Benim haklı olduğumu gösteriyor. Nisan ayında 20k ya g5 var sadece bğtcen cıkarsa glossy al diyorum. Bak görüyor musun mat alın glossy zorlamayın dememişim.

G5 14k ya düşünce yaptığım yorum IPS panel oledin kötüsüyle yarışamaz demişim. Burada kastım Edge lit IPS modeller.
17223.webp

Miniled istese de oledin verdiği renkleri veremiyor gibi görünüyor.Pikselin kendi ışığı ile arkadan aydınlatma bambaşka şeyler
Oha bu iki panel tipi bu kadar fark ediyor mu miniled olan da mavi renk olduğunu anlamadım sol taraf da mavi bile değil turkuaz var farklar bu kadar mı büyük?

Bu yorumdan ne çıkarıcaz? Benim haklı olduğumu gösteriyor. Nisan ayında 20k ya g5 var sadece bğtcen cıkarsa glossy al diyorum. Bak görüyor musun mat alın glossy zorlamayın dememişim.
bu yorumdan çıkartacağımız şey yukarıda miniled paylaşırken ürünün artılarını partlatırken eksilerinden bahsetmediğini göreceğiz.

@GGbaba

Sen anla da yeter okuduğunu anlamayan sensin.
ben yeterince okudum benim kadar oku ondan sonra konuşursun gönderdiğin herşeyi okuduğum halde okumadığımı söyleyen sensin ben değilim 3 kelime öğrenip heryere aynı şeyi pompalayanda ben değilim. Tamam sensin all hail to arda505

Mini led den kötü siyah veren mor olan g5 gibi mi mesela hdr performansı berbat
Şimdi soldakinin g5 ten iyi siyah verdiğini mi söylüyorsun?
Cidden yeni modeller icin ceplerini doldurduklarını düşündürüyorsun.
miniledin karanlıkta ki performansı ortada göz göre göre daha iyi diyorsun. ve g5i yine bokladın :ROFLMAO:
g5 ne kadar mat kaplama olsada karanlıkta simsiyah yani sağdaki gibi

KTC-M27T6S-vs-MSI-MPG-271QR-QD-OLED-X50-Blooming.webp

bu yorumdan çıkartacağımız şey yukarıda miniled paylaşırken ürünün artılarını partlatırken eksilerinden bahsetmediğini göreceğiz.
İncelemeleri paylaştım araştırmadım onu alacak araştırsın para mı alıyorum senden niye her şeyi araştırıp anlatmak zorundayım birader? Yorulmuş olamaz mıyım, sıkılmış olamaz mıyım, bencil insan. Karşılıksız yardım ediyorum diye sabah akşam sizinle mi ilgileneceğim.

Alacak adam araştırsın 3 tane inceleme eklemişim konuya tembel olduğunuz için açıp bakmıyorsunuz

@GGbaba

Okuduğun için mi sana gönderdiğim attığım linki tekrar istedin, yav hadi git işine saçma sapan tiplerle muhatap oluyoruz.

miniledin karanlıkta ki performansı ortada göz göre göre daha kötü diyorsun.

Alıntıyı görüntüle
Işık için dedim akşam için demedim. Karanlıkta oled olduğu için siyahları tam siyah verir. Bak benim g5 e fiyatından ötürü lafım var her zamanda eksilerini söyledim. Rakipleri var şu an mantıksız olması kötü olduğu anlamına gelmez. Rakiplerine göre kötü diyorum yoksa kötü bir monitör değil. Oled neticede ancak kıyaslarken biraz fazla gömmüş gibi gözükebilirim abartıp olayı tartışmaya döndürmeye gerek yok. 14k ya düşünce rakipsizdi yine önerdim. 15k ya önermemiş diyorsun bu monitör bildiğim kadarıyla 15k ya düşmedi 14k ya düştü onda da önerdim zaten. 🙂 Neden yalan söyleme gereği duydun bilmiyorum. Kanıtım var ortada açıkça alınır demişim. Kötülerim olabilir eksilerini söylemeyeceğim anlamına gelmiyor. Fiyatı iyiyse alınabilir. Dediğim gibi 5060 da kötü kart 11k düşsün kral olur forumda
17223.webp

tam benim kalemim bu

miniledin karanlıkta ki performansı ortada göz göre göre daha iyi diyorsun. ve g5i yine bokladın :ROFLMAO:

Alıntıyı görüntüle
ikiside ayni iste cok kasmaya gerek yok dayi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,234,977
Üyeler
201,630
Son üye
Batuhansyklr
Geri