- Bütçe
- 10000
Dostlar tek tek kasa topluyorum. Beyaz bi sistem diziyorum. Şu ana kadar aldığım parçalar.
KASA : Asus A21 PLUS mATX
PSU : NXZT 850w 80+gold 3.1 Tam moduler
RAM : Patriot Venom 16GB DDR5 6000 MHZ CL30
SSD : M2. 1tb 4.0
İşlemci olarak 7500x3d almayi planliyorum 2.el
Ekran kartı 3080 veya 3080ti 2.elden temiz.
Şimdi kritik nokta anakart. PSU yu bilerek yüksek aldım biraz ileriye dönük olması amacı ile ve aynı durumu anakart içinde yapmak istiyorum.
Aklımda ki anakartlar ;
www.epey.com
Ya işlemciden ya ekran kartından bi yerlerden kısmam gerekiyor anakart için. Daha ucuz al diyip işlemciyi upgrade etmemi mi önerirsiniz ?
İlk Kez kasa topluyorum heyecanlıyım düzgün bir şey olmasını uzun vadeli upgrade yapılabilmesi önemli bu yüzden anakart konusunda değerli görüşlerinizi bekliyorum.
KASA : Asus A21 PLUS mATX
PSU : NXZT 850w 80+gold 3.1 Tam moduler
RAM : Patriot Venom 16GB DDR5 6000 MHZ CL30
SSD : M2. 1tb 4.0
İşlemci olarak 7500x3d almayi planliyorum 2.el
Ekran kartı 3080 veya 3080ti 2.elden temiz.
Şimdi kritik nokta anakart. PSU yu bilerek yüksek aldım biraz ileriye dönük olması amacı ile ve aynı durumu anakart içinde yapmak istiyorum.
Aklımda ki anakartlar ;
Asus ROG Strix B850-G Gaming WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
Asus ROG Strix B850-G Gaming WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart 90MB1M30-M0EAY0 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Ya işlemciden ya ekran kartından bi yerlerden kısmam gerekiyor anakart için. Daha ucuz al diyip işlemciyi upgrade etmemi mi önerirsiniz ?
İlk Kez kasa topluyorum heyecanlıyım düzgün bir şey olmasını uzun vadeli upgrade yapılabilmesi önemli bu yüzden anakart konusunda değerli görüşlerinizi bekliyorum.