Asus Rog Strix X870e-A Gaming Wıfı7 Neo Z790 Apex Den Geçeceğim

Alıntıyı görüntüle 17500e bunu aldım ben tavsiye ederim çok iyi anakart gigabyte X870e Aero X3d Wood
1787070621569.webp

Sizinki daha da iyi model ben uygun gördüğüm için bunu almıştım bu bile çok fazla fazla yeterli oldu , asusta 6000mhz cl36 rami expo ile kullanamadım armoury crate den ışıklarını da kontrol edemedim acayip soğuttu , ekran kartı çıkarmak için o tuşu bile koymamışlar

9950x3d alırım büyük ihtimal aynen 14900k var lga1700 öldü artık hem daha serin tutabilirim gibi o işlemciyi 9800x3d almam işlemcimden çekirdek sayısı düşük diye :))
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aklımda bir diğer soru elimde şu ramler var amd anakartta expo açarmı acaba bunlar https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...0j3648d16gx2-rm5rw-ddr5-fiyati,794986903.html

giganın anakartları asusa göre daha stabil bende öyle düşünüyorum asusun garantide yoldan geçen insanlar takılıyor bence
Ben eskiden gigabyte sorunlu sanıyodum ddr5 te daha stabil sanırım

Bu model çok güzel şu an alsam gözüm kapalı alırdım
bana portlarıda yeterli gibi birsürü fan var ama işimi görür gibi fiyat da ayırdığım bütçeye göre cok uygun kalıyor sıvı soğutucum asus diye bi arada kalıyorum

Ekler

• WhatsApp Image 2026-08-18 at 19.01.45.webp
    WhatsApp Image 2026-08-18 at 19.01.45.webp
    161.1 KB · Hit: 18
@Okan Demiray manuel
Alıntıyı görüntüle

Sizinki daha da iyi model ben uygun gördüğüm için bunu almıştım bu bile çok fazla fazla yeterli oldu , asusta 6000mhz cl36 rami expo ile kullanamadım armoury crate den ışıklarını da kontrol edemedim acayip soğuttu , ekran kartı çıkarmak için o tuşu bile koymamışlar
İlmek gibi işlemişsiniz sistemi hocam elinize sağlık benim herşeyim siyah ona rağmen alıp kullanmak istedim çok memnunum.

Ram dede @Afacan Dennis manuel timing yapabilirsin expo profili olmasa dahi @Okan Demiray tam bir donanım wizardıdır bence yardımcı olur

@Okan Demiray manuel
İlmek gibi işlemişsiniz sistemi hocam elinize sağlık benim herşeyim siyah ona rağmen alıp kullanmak istedim çok memnunum.

Ram dede @Afacan Dennis manuel timing yapabilirsin expo profili olmasa dahi @Okan Demiray tam bir donanım wizardıdır bence yardımcı olur
ramlerden de cok memnunum üstad elden cıkarmak istemiyorum hem kibar hem beyaz hemde ısınmıyorda o yüzden expo açmaz gibi ama bilemedim

hocam ilk bunu atacaktım ama 2k farkla tachyon alindigin icin daha mantıklı olarak onu attım. Eğer ramler sorun olmazsa ve kazanız Eatx destekliyorsa ramleri ustte olana bakın top seviye bir kart.
ram uymazsa kasaya sığmazsa bu da alınabilir
şu durumda soğutucum yine böyle aynı düz dururmu bilemedim hocam ramler bence sığar kasam dev gibi thermathake wiew 51

Ekler

• WhatsApp Image 2026-08-18 at 19.01.45.webp
    WhatsApp Image 2026-08-18 at 19.01.45.webp
    161.1 KB · Hit: 10
ramlerden de cok memnunum üstad elden cıkarmak istemiyorum hem kibar hem beyaz hemde ısınmıyorda o yüzden expo açmaz gibi ama bilemedim

şu durumda soğutucum yine böyle aynı düz dururmu bilemedim hocam ramler bence sığar kasam dev gibi thermathake wiew 51
Marka takıntınız yoksa asusa karşı soğutucuda lian li hydroshift s çok çok yakışıklı duruyor , boru da gözükmüyor ben de dün aldım önceki soğutucuları sattım direkt :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,748
Üyeler
202,707
Son üye
burak//
Geri