shankar1
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,219
Bu senin anakartin kullanma kılavuzuA2 b2 hangisi ?
1st yazan yerler öncelikli slotlar diyor
Bu senin anakartin kullanma kılavuzuA2 b2 hangisi ?
Yeni uyanmistim hocam o kadar rengin arasında gorememisim ince yapmış adamlarAnakart x870e üstüne yine bir e var sadece iki slot mu olacak? üstüne fotoğrafta nasıl görmedin![]()
Yeni uyanmistim hocam o kadar rengin arasında gorememisim ince yapmış adamlar![]()
2. Ve 4. Ye takİşaretlediğim yere takacağım ?
Resimdeki yanlış olduğu söyleniyor 2 4 göre takılı değil mi ? Sırayı karıştırıyorum2. Ve 4. Ye tak
diğer 2 boş olan slota tak dene bişi olmuyor zaten çalışmazsa yine çalışmaz korkmana gerek yokResimdeki yanlış olduğu söyleniyor 2 4 göre takılı değil mi ? Sırayı karıştırıyorum
Yav abicim dikkatli bakmayinca belli olmuyor ki benim anakartta bana selektör atiyor tam slotu kocamanTahmin etmiştim, saate bakınca sabahın köründe gözünü açamamış dedim
ben erken yattığım için bugün iyiyim
![]()
Hım bazılarının tırnakları daha kalın olabiliyor renge de bağlı biraz griye yaklaşabiliyor bu siyah renkler. Fotoya da bağlı bir flashla çekseymiş çok daha belli olurmuş, bir şey dediğim yokYav abicim dikkatli bakmayinca belli olmuyor ki benim anakartta bana selektör atiyor tam slotu kocaman![]()
Bak şuan o fotoğrafta RAM'ler A1 ve B1 olarak takılı. Boş olan slotlar A2 ve B2 oluyor. RAM'leri oraya takacaksın. Yeşil ile çizdiğin yer yani.İşaretlediğim yere takacağım ?