Gta 6 Oynanış Sızdırıldı ! (Yeni Görüntüler Eklendi)

gerçek değildir baya basit duruyor
yapay zeka diyenler var doğru mu bilemem ama çoğu gerçek diyor ve bunun yapay zekanın yapması bence çok zor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beklediğim kadar iyi değil kaç yıldır bekletiyorlar milleti daha iyi bişey canlanıyor kafada
o kadar reklam yaparlarsa millette o kadar beklentiye giriyor tabi

çöp dememek lazım. tahminimce hataları gidermek için çok fazla şeyi sildi. zamanında half life 2 aynı bu olayı yaşadı çünkü
bence daha tamamlanmamış gibi duruyor oyun çıktığında görücez ne olup bittiğini

Basket mekaniği NBA 2k dan iyi şakasız rockstar papi yine döktürmüş

Beklediğim kadar iyi değil kaç yıldır bekletiyorlar milleti daha iyi bişey canlanıyor kafada
gta 6 insanlık tarihinin gördüğü en başarılı eser (oyun değil direkt film kitap her şeyi katıyorum) olsun gene beğenilmeyecek. milletin beklentiler allahın cennetinden yukarıda. rockstar istediğini yapsın o beklentiyi karşılayamaz

İzleyenler eski bir build olduğunu anlar herhalde.

Güzel duruyor şu haliyle.

gta 6 insanlık tarihinin gördüğü en başarılı eser (oyun değil direkt film kitap her şeyi katıyorum) olsun gene beğenilmeyecek. milletin beklentiler allahın cennetinden yukarıda. rockstar istediğini yapsın o beklentiyi karşılayamaz
gta 5den sonra 5 sene ara farkla rdr2yi çıkartması bu çıtayı çok yükseltti şimdide rdr2nin üstüne 8 sene koyucak bakalım nasıl bir şey olacak adamlar kendileriyle yarışıyorlar

İzleyenler eski bir build olduğunu anlar herhalde.

Güzel duruyor şu haliyle.
bencede güzel duruyor mekanikleri gayet güzel çıktığında daha iyi olacaktır
birde ne zamanın görüntüsü bellide değil

1787078644090.webp

GTA 6 haritası

Bu oyuna para vermem ben. PC çıktıktan en geç 1 yıl sonra voices38 tarafından kırılır zaten oradan da fitgirl e düşer indirir oynarız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,731
Üyeler
201,564
Son üye
eggo
Geri