GermiyanWithPlan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,356
beyler birinci sinif yeni gelen erkekler düşürebiliyor muüst sınıflardaki boş beleş insanların yeni gelen kızları düşürmeye çalıltığı yer
beyler birinci sinif yeni gelen erkekler düşürebiliyor muüst sınıflardaki boş beleş insanların yeni gelen kızları düşürmeye çalıltığı yer
Bakacaz artık. Teşekkürler cevaplar için. Ya bu wp grup sohbetlerine katılsam mı diye düşünüyordum sırf eksiklik çekmeyeyim diye de mantıksız geliyor biraz evetHerkesle konuş illa kafa dengi biri bulacaksın, ilk gün olması avantaj herkes sen gibi çünkü. İlk arkadaşlara çok aşırı bağlanma, zaman geçtikçe daha iyi tanırsın. Kız arkadaş konusunda yarama bastın, biz yaşayamadıkPiyango orası, hayat karşına ne çıkarırsa artık
![]()
kontenjanlara bakmak lazımmış
Genelde duyuru için kullandım, kafanı yoruyorsa konuşma boşverBakacaz artık. Teşekkürler cevaplar için. Ya bu wp grup sohbetlerine katılsam mı diye düşünüyordum sırf eksiklik çekmeyeyim diye de mantıksız geliyor biraz evet
Hocam az önce baskın yaptı bi grup. Çıplak fotolar falan atmaya başladılar şaşalsks. Ayrıldım hepsindenGenelde duyuru için kullandım, kafanı yoruyorsa konuşma boşverBölümünü bilmiyorum ama ilk 2 yıl teorik ağırlıklı olduğu için daha kafa yorucu olabiliyor, hem dersi hem ilişkilerini yürütmeye çalışmak seni bezdirebilir buna dikkat et. 3 4 genelde daha rahat olur, okulun keyfini çıkarabilirsin. Bedava not dağıtırsan peşinde çok koşan olur, çoğu sahte sevgi dikkat et
![]()