Bu Üniversitenin Wp Grupları Bana Boş Gelmeye Başladı Ya

üst sınıflardaki boş beleş insanların yeni gelen kızları düşürmeye çalıltığı yer
beyler birinci sinif yeni gelen erkekler düşürebiliyor mu

1787086472091.webp

Herkesle konuş illa kafa dengi biri bulacaksın, ilk gün olması avantaj herkes sen gibi çünkü. İlk arkadaşlara çok aşırı bağlanma, zaman geçtikçe daha iyi tanırsın. Kız arkadaş konusunda yarama bastın, biz yaşayamadık :kekw: Piyango orası, hayat karşına ne çıkarırsa artık :D
Bakacaz artık. Teşekkürler cevaplar için. Ya bu wp grup sohbetlerine katılsam mı diye düşünüyordum sırf eksiklik çekmeyeyim diye de mantıksız geliyor biraz evet

Bakacaz artık. Teşekkürler cevaplar için. Ya bu wp grup sohbetlerine katılsam mı diye düşünüyordum sırf eksiklik çekmeyeyim diye de mantıksız geliyor biraz evet
Genelde duyuru için kullandım, kafanı yoruyorsa konuşma boşver :D Bölümünü bilmiyorum ama ilk 2 yıl teorik ağırlıklı olduğu için daha kafa yorucu olabiliyor, hem dersi hem ilişkilerini yürütmeye çalışmak seni bezdirebilir buna dikkat et. 3 4 genelde daha rahat olur, okulun keyfini çıkarabilirsin. Bedava not dağıtırsan peşinde çok koşan olur, çoğu sahte sevgi dikkat et :kekw:

Genelde duyuru için kullandım, kafanı yoruyorsa konuşma boşver :D Bölümünü bilmiyorum ama ilk 2 yıl teorik ağırlıklı olduğu için daha kafa yorucu olabiliyor, hem dersi hem ilişkilerini yürütmeye çalışmak seni bezdirebilir buna dikkat et. 3 4 genelde daha rahat olur, okulun keyfini çıkarabilirsin. Bedava not dağıtırsan peşinde çok koşan olur, çoğu sahte sevgi dikkat et :kekw:
Hocam az önce baskın yaptı bi grup. Çıplak fotolar falan atmaya başladılar şaşalsks. Ayrıldım hepsinden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,235,875
Üyeler
201,858
Son üye
wadaaaa
Geri